in , ,

Nemzetközi sivalkodás van – Cseh Katalin szakmányban végzi a hazaárulást – Most Amerikától várják a beavatkozást – Cseh Katalin: biztosítottuk az amerikai küldöttséget, hogy Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral

Nemzetközi sivalkodás van

Cseh Katalin nehezményezi, hogy Magyarország még nem ratifikálta Svédország NATO csatlakozását és amerikai szenátorokkal találkozva rögtön a nyugat hátsójának nyalásába kezdett.

A Momentumos politikus hatalmas nyelvcsapásokkal biztosította arra helytartóit, hogy a Momentum támogatja Svédország NATO csatlakozását.

Az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége arról számolt be közösségi oldalán, hogy „a szövetségesek 21 hónapja várják Magyarország döntését Svédország NATO-csatlakozásával kapcsolatban. Különböző parlamenti pártok képviselői valamint az Egyesült Államok szenátusának rangos kétpárti küldöttsége között fontos megbeszélés zajlott.”

„Sajnálatos módon számos magas rangú magyar kormánytisztviselő, valamint a Fidesz parlamenti képviselői elutasították, hogy találkozzanak a legjelentősebb, évek óta Magyarországra látogató amerikai kétpárti kongresszusi küldöttséggel” – jelentette ki Présember.

 

Az egyeztetésen ugyanakkor jelen volt Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője. Az ellenzéki politikus Facebook-oldalán arról írt, „a Momentum kezdetektől következetesen támogatja, hogy Svédország csatlakozzon a NATO-hoz. Erről most is biztosítottuk az amerikai küldöttséget. Ahogy arról is, hogy 

Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral a hazaáruló képviselőnő szerint.

 

 

 

mindenszo.hu

 

 
 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Ilyenek a baloldali szavazók – „Remélem, már 79. nem lesz, seggnyaló!” – a halálát kívánják a Magyar Pétert kritizáló Nagy Ferónak

Pottyondy, a nagy „gyermekvédő” – Pottondy: „Túlságosan szeretem a f@szt és a drogokat ahhoz, hogy politikus legyek” – Videó