in , ,

„Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe” – Nagy Feró is beleszállt Varga Judit exférjébe

„Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt?” – tette fel a kérdést a Kossuth-díjas magyar énekes.

A Blikknek igen markáns véleményt fogalmazott meg Nagy Feró a Novák Katalin és Varga Judit lemondását övező botrány kapcsán. A Kossuth-díjas magyar énekes meglepődött a két politikus lemondásán, de elfogadja a döntésüket, míg a Partizán műsorában kitálaló Magyar Péter felé kemény kritikát fogalmazott meg. Nagy Feró a következőket nyilatkozta Varga Judit volt férjéről: 

Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe. 

Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból” – jegyezte meg a lapnak Feró.

 

(Mandi)

 Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Micsoda egy ócska ember – Nekirontott a kormánynak Magyar Péter, amikor megszűnt a többmilliós megbízatása

A mindenszo.hu felszólítja Vadai Ágnest, hogy azonnal határolódjon el a Klub rádiós Arató Andrástól!