in ,

Hoppá, itt a kilövési engedély? Beleszálltak Kamu Geribe Városháza-ügyben a baloldali véleményvezérek – Videó

Konok Péter szerint a főpolgármester általános politikája, hogy nem tud semmiről semmit.

Az Atv Öt című műsorában a Városháza-ügyről is szó esett. Ahogy megírtuk, bár Karácsony Gergely szerint „nincs Városháza-ügy”, a napokban több nyilvánosságra került hangfelvétel is arról tanúskodik, hogy a fővárosi vezetés komolyan fontolóra vette a Városháza eladását.

 

Íme a videó:

 

 

A műsorban először a baloldali Konok Péter ment neki a főpolgármester kommunikációjának: „Karácsony Gergely már Zuglóban sem tudta, mi folyik” – mondta. Szerinte nem elképzelhető, hogy Karácsony ne tudott volna a tervezett eladásról, de

a főpolgármesternek „ez a dizájnja”.

Karácsony politikája mindennel kapcsolatban az, hogy „Én nem tudok róla. Nem is tudom hogy kerülök ide, erre a helyre. Engem mindig becsapnak, megvezetnek.” Konok szerint lehet egy ilyen „Malacka-szerű képet felmutatni”, de ne az legyen, hogy először fake news, aztán meg „majd megkérdezem tőle”.

Hont András újságíró „Zuglói modellről” beszélt, Ceglédi Zoltán politikai elemző pedig pedig azt emelte ki, hogy egy vezetőnek nem lehet az a két válasza folyton, hogy „elvette a Fidesz a pénzt” és hogy „én most miniszterelnöki-kampányban veszek részt, ezért nem tudom megcsinálni”.

Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke szerint viszont Karácsony tényleg nem tudott az egészről, és a kormány áll a „háttérben”.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A bukott főpolgármester válasza a frankfurti villamostender büntetésre: “ORBÁN!”

Hoppá! A 24.hu főszerkesztője is Karácsony Gergelyt savazza