in ,

Nagy Feró megrázó interjúban állt ki Orbán Viktor mellett, Magyar Péter is megkapta a magáét + mindenszo.hu kommentár

A Kossuth-díjas zenészt már nem érdekli, hogy a libsik és a rosszindulatú kommentelők mit írnak, fel meri vállalni a véleményét.

A Kossuth-díjas zenészt már nem érdekli, hogy a libsik és a rosszindulatú kommentelők mit írnak, fel meri vállalni a véleményét. Most is kendőzetlenül beszélt arról, hogy miért tartja nagyra a magyar miniszterelnököt. Megrázó részletességgel beszélt arról is, hogy miként verték véresre a rendőrök a 80-as években, elmesélte, hogy árulták el zenésztársai, a baloldal új figurája, Magyar Péter is megkapta a magáét, és elmondta azt is, hogy miért kell politizálnia a rockereknek.”

– írja a magyarnemzet.hu

 

 

Mindenszo.hu kommentár: bizony, Nagy Feró nem híve a liberális csőcselék sivalkodásának, nem áll be a kórusba, amikoris liberós színészek undorító és hazug módon támadják a miniszterelnököt. Nagy Ferónak önálló véleménye van, nem tudják bizonyos erők zsarolni, fenyegetni, ezért is szeretjük Ferót. Na, erről ennyit. Ellentétben az impexes rohadékokkal, a Nagy Ervinekkel meg a többi liberóssal szemben Nagy Ferónak van gerince, ezért is tartozik a nemzeti táborhoz.

  

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

     


Na, még egy barom – Magyarországra küldené a migránsokat Macron EP-listavezetője (VIDEÓ)

Hahaha: szorult helyzetbe került Juhász Péter + mindenszo.hu kommentár