in ,

Bognár Zsolt üzent a francia elnöknek: a francia elnököt ki kellene tekerni a foglalatából

Bognár Zsolt jegyzete

Emmanuel Macron és az ő feltételes módjai
A francia elnököt ki kellene tekerni a foglalatából, hogy fejezze már be az akár világháborút eredményező, zárlatos sziporkáinak közlését.

Macron ,,abszolút” fenntartja tézisét, miszerint szárazföldi csapatokat kell beküldenie az európaiaknak a háborús zónába. Mert, ha ma nem vállalunk katonai konfliktust az oroszokkal – így Macron –, akkor az oroszok megtámadhatják a lengyeleket, litvánokat, másokat is. Macron ezért ébresztőt akar fújni a partnereinek.

Elnök úr! Önnek nincs gyermeke a Wikipedia tanúsága szerint. Így honnan van bátorsága saját és Európa bármely nemzetének gyermekes családjait olyan jövő kilátásaival veszélyeztetni, ami az ön háborús felbuzdulása révén egy atom-konfliktus bekövetkezéséhez is vezethetnek?
Saját életét beáldozhatja, de mások generációs láncának gyümölcseit, azaz gyermekeink, unokáink életének kockáztatására árulja már el, hogy ugyan, ki hatalmazta fel önt?

Azt írja FELTÉTELES MÓDBAN, hogy ki mindenkit támadhatnának még meg az oroszok.
Akkor menjen át a hídon, ha kérhetem, amikor odaért és ne előbb!

Ha meggyőződése szerint a NATO, Amerika és az Unió erősebb, mint az oroszok, akkor majd, ha bárkit megtámadnak még Putyinék, akkor vesse fel szárazföldi csapatok küldését Ukrajnába.
Ugyanis a szárazföldi csapatok küldését HADÜZENETNEK nevezik, ha nem tudná.
A feltételes módjait még tegye fel a hálószobája polcára, még mielőtt nem feltételes módban, hanem reál time-ban következhet be az, amitől inkább mentse meg a glóbuszunkat a Jóisten.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 
 


 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


Hont András nekiment a sátánista Tóta W. Árpádnak – „Változott az irány, miután Tóta W. tartótisztje s*gget váltott”

Még egy elmeroggyant – Korlátozná a nemzetállamok vétójogait a német külügyminiszter