in , ,

Újabb hatalmas trollkodás – Szentkirályi Alexandra gazcsokorral kíván továbbra is munkamentes éveket Karácsony Gergelynek

A kormánypártok jelöltje maga végezte el azt a munkát, amit a főváros baloldali vezetése eddig nem volt hajlandó elintézni.

 

Szentkirályi Alexandra gazból kötött csokorral kívánt nyugdíjas éveire is munkamentes időszakot Karácsony Gergelynek, hasonlóan ahhoz, ahogy az elmúlt öt évet töltötte. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a közösségi oldalára feltöltött videóban a X. kerület egy gondozatlan, fővárosi kezelésű, füves területén kaszálta le a füvet. A kormánypártok jelöltje ezzel demonstrálta, hogy a főváros jelenlegi vezetése szerinte elhanyagolja a közterületek kezelését.

A füves placcon tökéletesen látszik Karácsony Gergelyék hozzáállása a városhoz. Rendezetlen, felveri a gaz, nem foglalkoznak vele
– fogalmazott Szentkirályi Alexandra. Hozzátette: A főpolgármester ütve fúrás helyett kezdhetné például egyszerűbb gyakorlatokkal, mint a fűkaszálás.

Ezzel a kormánypártok jelöltje Karácsony Gergely egy múlt heti posztjára utalt, amiben Karácsony Gergely néhány kép erejéig beállt a felújítást végző munkások közé.

Vadvirágos Budapest helyett gazdátlan elhanyagolt dzsungelt kaptak a budapestiek Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármestertől
– emelte ki Szentkirályi Alexandra szavait az MTI, mielőtt hozzálátott a Kerepesi út közepén húzódó gazos terület lekaszálásához.

Ez azt jelenti, hogy a főváros jelenlegi vezetése nem végzi el azt a munkát, amit elvárhatnak tőle a budapestiek. Vagyis azt, hogy ne csak egy-egy alkalommal, a fotósok kedvéért dolgozzanak, hanem az év 365 napján – tette hozzá a főpolgármester-jelölt.

Az allergiások, a kutyások és a szülők biztos nem, de a kullancsok lehet, hogy örülnek. Ezt félve mondom, mert lehet, hogy a főpolgármester ki fogja találni, hogy ezek a helyek igazából kullancslegelők
– fogalmazott.

A város elhanyagolására, a nemtörődöm városvezetési modellre kiváló példa a Kerepesi út állapota

– hívta fel a figyelmet. Hozzátette: ezzel szemben ő azt ígéri a budapestieknek, hogy nem „ímmel-ámmal” fog dolgozni azért, hogy Budapest egy élhetőbb, tiszta, karbantartott város legyen.

Munkával meg lehetne oldani az utak állapotát, a P+R parkolók építését és azt, hogy sokkal tisztábbak legyenek a közterületek és ne egy gaztenger fogadja a városban élőket – mutatott rá Szentkirályi Alexandra.

A sajtótájékoztató végén Szentkirályi Alexandra bemutatott egy gyomcsokrot, amellyel hátralévő nyugdíjas éveire hasonlóan pihentető időszakot kíván Karácsony Gergelynek, mint ahogy az elmúlt öt évet töltötte.

D. Kovács Róbert Antal, Kőbánya fideszes polgármestere emlékeztetett arra, hogy a kerületet behálózzák a főváros kezelésében lévő utak. Ezek nincsenek jó műszaki állapotban és a környezet karbantartását sem végzi el a fővárosi önkormányzat, miközben a kerület karbantartja a kezelésében lévő területeket.

Lassan méteres gyom uralja a Kerepesi utat, ami nem csupán csúnya látvány, de egészségügyi problémákat, súlyos allergiás tüneteket okoz

– hangsúlyozta a polgármester. Hozzátette: a főváros semmibe veszi a kőbányaiakat

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 
 

 

 


     


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Hoppá! Dancsó Péter nekiment Présembernek és a becsicskult influenszereknek! Videó

Nagy a baj – Eltűnt a parlamentből a Momentum, pánikszerűen gyűjtik az aláírásokat