in ,

Hoppá! A 24.hu főszerkesztője is Karácsony Gergelyt savazza

Baloldali újságírók szerint olyan ez a Városháza-ügy, mintha Karácsonyék nem is akarnák tisztázni az egészet.

A 24.hu arról ír, két olyan párt létezik, mely nem tagja választási szövetségnek, és bír akkora támogatottsággal, hogy akár belepiszkáljon az országgyűlési választás végeredményébe: a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és Mi Hazánk Mozgalom. Velük kezdte a mai Háromharmad című műsort Nagy Gergely Miklós, Pető Péter és Nagy József újságírók, majd a budapesti városháza körüli „balfékeskedés” fölött értetlenkedtek, fogalmazott a 24.hu.

Elhangzott, hogy Karácsony „rohan az események után, mást mond”, és a Vagyonkezelőt nem teszik ki nyilvánosság elé, mintha nem is akarnák tisztázni az ügyet. Pető Péter szerint itt politikai játék zajlik, az ügy pedig alkalmas a Fidesz narratívájának az erősítésére Karácsony alkalmatlanságáról, mert egyszerűen a Városháza nem tesz rendet. Felteszi a kérdést,

hogyan lehetséges az, hogy a főpolgármester nem ül az irodájában kora reggel és nem beszélik át ezt az ügyet,

hogy világos legyen? Pető szerint a Fidesz egy hasonló ügyet egy nap alatt elintézett volna. Itt olyan érzésünk van, mondja, „mintha nem tudnák, mi történik a hivatalban”.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Hoppá, itt a kilövési engedély? Beleszálltak Kamu Geribe Városháza-ügyben a baloldali véleményvezérek – Videó

Az origo.hu főmunkatársának nyílt levele Maki Zaj Péterhez: itt az idő, hogy végre kiálljon és elmondja, mit gondol a városháza tervezett eladásáról.