in , ,

Gyűlölnek minket – Az Európai Unió megismételné Trianont, ha tehetné – Ennek jelei látszanak

A nyugat készen áll egy újabb Trianonra

Mindig egy Tavares meg egy Sargentini jelentéssel kezdődik.

Most épp az a bajuk, hogy nem akarjuk befogadni a migránsokat. Ez mindennek az alfája és omegája! 1920-ban más bajuk volt, akkor is megjártuk. Európától soha, semmi jót nem kaptunk. 1956-ban a szovjetek eltapostak minket, ígérte a nyugat a felmentősereget, nem jött semmi, hazudtak.

Hazudnak most is. Európa földrajzi közepe mi vagyunk, nyugaton pedig csak a hanyatlás van, a teljes őrület, identitásválság és migránssimogatás. Európa újra leszerepelt velünk szemben, de most saját magával szemben is. A kontinens alulmúlta önmagát. Ez a nemzetek (beszélhetünk még ilyesmiről egyáltalán?) többségére is vonatkozik, hiszen alig, vagy semennyire nem tiltakoznak, lásd belgák: a hülye belgák a vírus ellen, vagy a szerintük nem létező koronavírus miatt vonulnak fel, az cseppet sem zavarja őket, hogy mennyi migránsuk van, és hogy a terrortámadásokon kívül már párhuzamos társadalmukat is elkezdték kiépíteni, természetesen az agyhalott belgák emiatt nem tüntettek, ahogy a németek sem.

Mit várunk ettől a nyugattól 101 év után? Nem lehet semmit, ugyanúgy csak büntetni akarnak minket, mert mi meg Orbán Viktor vezetésével a lehetőségek szerint függetlenek szeretnénk maradni. Ez szúrja sokak szemét, és ezért egyes körökben a magyarok ellenségnek számítanak. Nekünk viszont barátokat kell gyűjteni most, minél többet.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Jurák Kata jelenti: mecsetekben radikalizálják az iszlamistákat, Karácsony mégis engedélyezi a működésüket Zuglóban

A bíróság lábbal tiporja a sajtószabadságot! Brávó, magyar bíróság! Ezentúl a depressziós Szabó Tímeát nem lehet bírálni újságíróknak!