in , ,

A bíróság lábbal tiporja a sajtószabadságot! Brávó, magyar bíróság! Ezentúl a depressziós Szabó Tímeát nem lehet bírálni újságíróknak!

Bravó, ez ám a sajtószabadság

A részletek nem is lényegesek.

 

“Sajtótörténeti szempontból is érdekes az ítélet, ugyanis nem tudunk olyan esetről, amikor a bíróság egy írás végleges eltörlését szabta volna ki” – írja büszkén Szabó Tímea, akinek feljelentésére a bíróság ítélete szerint a róla szóló cikket a Magyar Nemzetnek még az emlékezetből is törölnie kell! IGEN, LE KELL TÖRÖLNI A CIKKET, AMIT SZABÓ TÍMEÁRÓL ÍRTAK!

Ugyanis, mint kiderült a csodálatos, fantasztikus és hihetetlenül igazságos magyar bíróságon, hogy Szabó Tímeát nem lehet bírálni.

Tehát, ha bárki, főleg ha újságíró bírálja Szabó Tímeát, az a bírósági ítélet szerint fizethet, sőt a cikkeit is törölni kell.

 

GRATULÁLUNK! MAGYAR BÍRÓSÁG! SIKERÜLT LÁBBAL ELTIPORNOTOK A SAJTÓSZABADSÁGOT! Persze, ez csak akkor érvényes, ha egy libernyák rohadékot bírál valaki, mert, mondjuk kiderül róla, hogy egy rohadék libernyák, ám ha a köztársasági elnököt bajszos szarozzák le, az oké, sőt Orbán Viktort is le lehet g*cizni, nyugodtan. Akkor a bíróság félrenéz!

Sőt, a mindenszo.hu főszerkesztőjét is lehet nyugodtan rabosítani, mert bemutattuk az igazságot Wittinghoff elvtársról. Itt tart ma Magyarország. Szégyen. Gyalázat.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gyűlölnek minket – Az Európai Unió megismételné Trianont, ha tehetné – Ennek jelei látszanak

Ferenc pápa már hisztériázik, nem akar találkozni Áder Jánossal és Orbán Viktorral sem – Most lábakat kell csókolgatnia – Videó