in , , , ,

Ezek megvesztek – Fondorlatos háborús, uszítós hangulat lengi be Európát

Ez így nem lesz jó, elvtársak!

Senki nem veti be diplomáciai képességeit, egyedül egy ország és egy állam áll a béke pártján: Magyarország és a Vatikán.

 

Az EU ott tart, hogy most lőszert akar egységesen küldeni. Bárcsak a Covidot kezelték volna ilyen gyorsan! Újra megemlítjük: a gyengébbik nem egy rakás országban, meg az EU élén is hatalomra került és jelenleg ők a legvehemensebb háborús uszítók. Milyen érdekes, nem?

Mi úgy tudtuk, hogy ők a békítők, a családban is a nyugalomra intők, az óvók, valahogy a politikában nem ezt látjuk tőlük.

Készül a 11-ik szankció, békének semmi jele: az oroszok békülnének, van már kínai béketerv is. Az USA részéről nincs, az EU részéről nincs: az EU az USA bábja lett. Németországot megszállták. Lengyelországot megszállták: már USA előörs is van, később felduzzasztják majd több ezer amerikai katonával. Ha a lengyelek ezt akarják: lelkük rajta.

Mi békéről beszélünk, a nyugat meg a háborúról és úgy néz ki, most a békülékeny terveink miatt megint a magyarokat bünteti a nyugat. Szerintük a béke vágya: oroszbarátság. Na, és ha az? Csak egyetlen legitim álláspont van? Az ukrán? Nincs jogunk másnak „drukkolni”? Nemzetközi (Nagy Tesó) megszállás alatt van a mainstream média, a nagy cégek, a nemzetközi zeneipar és úgy nagyjából minden. Amíg ez így van, változás sem lesz. Sajnos.

Nem akarnak békét, mert máshol, mások, máshogy döntöttek.

Tegye már fel a kezét az az egyszerű magyar állampolgár, aki az EU csatlakozásból hasznot húzott? Senki, többet?

 

Annyiszor leírtuk már, de újra leírjuk: ennek a nyugatnak köszönhető Trianon és ugyanezek akarják felszámolni a teljes magyarságot.

 

Erről itt írtunk:

 

Továbbra is Magyarország teljes felszámolása a nagy Globális Terv

 

Miért akarunk hát ezekhez tartozni?

A nyugat imádkozik Ukrajnáért. Fegyvert küldenek, lőszert küldenek, mindenben támogatják őket. 100 és 100 millárd EURO-t kapnak!  És mi? Velünk mit tettek, amikor a szovjetek megtámadtak minket? Megmutatjuk: Evis Presley énekelt nekünk, kösz a semmit:

 

Ennyi, ez járt nekünk a nyugatról. Egy dal. Köszi!
 

No, és mi van a lengyelekkel? Látják, miket nyilatkozik Duda? És Morawiecki? Ezek lennének a „Nagy” „Lengyel” „Testvérek”? UGYANMÁR! Ezek vezényszóra elárulnak minket! Ahogy az olasz MELONI.

 

 

Újra feltesszük a kérdést: miért akarunk mi ehhez a hungarofób nyugathoz tartozni???

Hm? Az EU tagságunk nem a függetlenség útja. De NATO sem az. Ezt nagyon elszúrtuk. Az elején. Még a rendszerváltoztatás idején. Köszi, SZDSZ.

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Oszlik a rózsaszín köd: az EU már nem népszerű a magyar fiatalok körében!

A Barátok közt egykori sztárja keményen nekiment Perintfalvinak: idefigyeljen Rinyácska!