in ,

Ez megbuggyant – Donald Tusk: a béke ideje lejárt Európában

„Az európai civilizáció jövője a tét” – jelentette ki a lengyel miniszterelnök.

Brüsszel, 2023. december 15. Donald Tusk lengyel miniszterelnököt (b) fogadja Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke az Európai Unió tagországai állam- és kormányfõinek második napi tanácskozása elõtt Brüsszelben 2023. december 15-én. MTI/EPA/Olivier Hoslet

Meglehetősen negatív jövőképről számolt be Donald Tusk lengyel miniszterelnök csütörtökön Bukarestben – írja az Ukrinform.

A béke ideje Európában lejárt, most mindenki a háború előtti időket éli,

az EU egyes barátainak ez már nem is a háború előtti éra, hanem totális háború, annak legkegyetlenebb formájában” – jelentette ki Tusk.

Tusk arra buzdította az európai vezetőket, hogy ruházzanak be többet az EU védelmi iparába és a haderőfejlesztésbe.

„Európa lehetőségei gazdasági, pénzügyi, demográfiai és morális dimenziókban nagyobbak, mint azoké, akik megtámadnának minket. Az európai civilizáció jövője a tét” – jelentette ki a lengyel miniszterelnök.

 

 

Mindenszo.hu kommentár: ez tényleg háborút akar! 

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

Üzent Orbánnak és Trumpnak a háborúpárti TUSK:

Reagált a Fidesz arra, hogy Brüsszel Kijev mellé állt és hátat fordított az európai gazdáknak