in , ,

Továbbra is Magyarország teljes felszámolása a nagy Globális Terv

A pozsonyi csatától Trianonig

Már tagadják a liberális sajtó részéről, hogy a Pozsonyi csata előtt ezt mondták volna rólunk a Frankok, vagy a zászlóikra ez lett volna írva:

decretum… Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak

Pedig bizony így történt: de a 444, meg a többi nem tágít, hisz ők a cancel culture, azaz az eltörlés kultúrájának neves, hazai képviselői, tehát ha ők úgy gondolják, átírják a múltat is (Újmúlt Kft.). És át is írnák. Csakhogy mi ezt nem hagyjuk.

 

 

 

A Pozsonyi csatáról

A pozsonyi csata 907. július 4. és 7. közé tehető időben zajlott. A kora középkor egyik legjelentősebb ütközete volt 150.000 fős külföldi hadsereg állt szemben a 40.000 főt számláló magyar sereggel. Az őshazába visszatérő magyarok 895-896-os bejövetele után a magyar fennhatóság területe nyugat felé 907-re már megközelítette a mai Ausztriában lévő Enns folyó vidékét, ezért akart a Keleti Frank Királyság döntő katonai csapást mérni a magyarokra, hogy megsemmisítse, vagy jelentősen visszaszorítsa őket a korábbi frank területekről, a Morva Fejedelemség és Pannónia területéről, továbbá nem titkolt céljuk volt a Magyarok teljes kiírtása. A csata a keleti frank sereg megsemmisítő vereségével végződött, amelyben Luitpold bajor herceg és Theotmár salzburgi érsek is elesett. Szinte a teljes bajor nemesség életét vesztette a csata során. A magyarok újabb területeket nyertek az Enns folyóig, mely 955-ig a magyar határvonal lett. A hazatérés e sorsdöntő csatával fejeződött be, egyben ez volt az első honvédő háborúnk. A csatát sokáig nem értékelte jelentőségéhez mérten a hazai történetírás. A győztes csatát követően több mint 120 évig nem lépett ellenséges katona a magyarok földjére. A hunok berendezkedhettek a régi-új hazájukban.

 

Máshol így írnak a csatáról:

A támadó német csapatokat névleg, az alig hét éve elhunyt Arnulf király mindössze 14 éves fia, Lajos vezette, akit az utókor csak „IV. Gyermek Lajosként” emlegetett. Valójában az offenzíva élén három frank arisztokrata állt: Liutpold őrgrófTheotmár salzburgi érsek és Sieghard herceg. Utóbbi a Dunán támadó német hajóhad élén állt. A három befolyásos főúr nem kevesebbet tűzött ki célul, mint a magyarok kiirtását. Parancsuk így szólt: „decretum… Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak”.

 

 

Aztán jött Trianon

Ott folytatta a nyugat, ahol a pozsonyi csatánál abbahagyták.
Szétdarabolták hazánkat, de még mindig nem sikerült minket kiirtani. A trianoni tragédiát sajnos mindenki ismerni, bárcsak ne történt volna meg.

 

 

Aztán jött az abortusz

Az abortusz bevezetése után néhány évtized alatt több mint 6 millió magyar gyermek nem született meg! HATMILLIÓ! Kiirtásukért tett újabb brutális lépés a kommunisták uralma idején.

 

 

Aztán jött az EU

A bevándoroltatással, az idegenek hódításának támogatásával nyugaton jól haladnak: igazi kamikaze, Európa elpusztítása nagy ütemben zajlik. Háború a szomszédban, amibe a mai baloldal azért akar belesodorni minket, mert nyugatról, meg az EU-ból ezt üzenik, ezt parancsolják, ezért fizetik a baloldalt és a 444 féle médiát (dollárbaloldal, dollármédia). Ha tetszik, ha nem, a pozsonyi csatától eljutottunk Brüsszelig, amelyik addig támad, addig szankcionál, addig büntet minket, míg a nemzeti kormányt megdöntik. Onnantól kezdve szabad terep Magyarország a nagy globális terv számára: feloldódni az Európai Egyesült Államok halálos ölelésében és onnantól vége. Ezen dolgozik Dobrev Klára, ezen dolgozik Gyurcsány Ferenc, ezen dolgozik Szabó Tímea, Gyöngyösi Márton és a többi gazember. A nyugathoz nem érdemes tartozni: mindig is elpusztításunkra törekedett.

Most is.

Fel akarnak számolni minket, mert mi vagyunk:

  • a homokszem a gépezetben
  • a tüske a köröm alatt
  • a bot a küllők között

 

Ne hagyjuk!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Autósüldözés Baranyi módra – Hétfőtől tízezer forinttal büntetik a lakossági engedély nélkül parkolókat a IX. kerületben – Videó

„Magyarország mindent megadott nekem” – Ninh Duc Hoang Long operaénekes a Hazám, hazámról és a nálunk meglelt otthonról