in ,

Élő adásban szivatták meg Sebestyén Balázst a Rádió 1-en – Nem jött össze a „tolvaj magyarok” imázs terjesztése

Most a turizmusba szálltak bele Balázsék

Hol nem létező patkányokat látnak kórházakban, hol a MÁV-ba szállnak bele, hogy késik, amikor valójában egy halálos gázolást történt (csak arról nem beszélnek, és soha nem helyesbítenek), hol a Rendőrséget szidalmazzák ÁLHÍREKet terjesztve (parkolási ügy), Karácsonykor a Magyar Postába és további más állami intézménybe szálltak bele páros lábbal.
Már nem tudtak mit kitalálni, ezért a liberális média FAKE NEWS-ának következő hazugságát akarták egy kicsit feltúrbózni, de csúnya fiaskóba lett a vége.

A repülőtéri lopásokból akartak hatalmas szenzációt csinálni, miszerint (mármint a libsi média szerint, HVG, 444, stb.) , maffiaszerűen lopnak a Liszt Ferenc Reptéren, a „szemét, tolvaj, lopós magyarok” hatást keltve, olyan jó kis öngyűlölő módon. Tették mindezt a BORS magazin álhírére építve.
Miután jól kitolvajmagyarozta magát Balázs és Jani (Feri csendben asszisztált), jelentkezett egy volt reptéri dolgozó is.  Balázs már dörzsölte a tenyerét a „járassuk most le a pörgő turizmust” prodzsekt végkifejleteként. Csakhogy nem jött össze!
TOTÁLIS BEÉGÉS LETT a beszélgetés vége. Ugyanis a reptéri dolgozó elmondta, hogy lopások jó régen voltak már, főleg ilyen tömeges jelenlétben. Ma már a rendszer sokkal biztonságosabb, és igencsak ritka a lopás. Balázs barátunk nem ezt várta, ezért elkezdett személyeskedni a betelefonálóval, de az nem hagyta magát. Majd Balázska a megszégyenülés után csalódva elköszönt a hallgatótól.

Kedves Sebestyén Balázs! Így múlik el a Világ és a Te dicsőséged is!

Csúnyán beégtetek! Szégyelljétek magatokat!

mindenszo.hu

 

Kárpát-medence – Orbán Viktor : Továbbra is a nemzetépítés a legfőbb közös cél

(videó) Az eddigi legkeményebb Sajtóklub ment le az ECHO Tv-ben