in , ,

Bréking! Sváby a teljes ellenzéket beégette: a kínai oltás után megvizsgáltatta magát, hogy védett-e! Még a mutánsok ellen is az!

Teljes beégés

A kormánypárti Rádió1-en van egy abszolút kormányellenes műsor, amit Balázséknak hívnak. Sokszor írtunk már róluk. Ők voltak azok, a kis hülye Vadon Janival együtt, akik anno büszkén tépték szét a migrációval kapcsolatos Nemzeti konzultációt, és erre buzdítottak másokat is. Ez nyílt uszítás. Tehát már évek óta, egy kormánypárti rádióban egy liberális rádióműsorban szidják a kormányt. Hogy ez miért jó az Orbán-kormánynak, az tőlünk ne kérdezzék, nem tudjuk.

És most épp ebben a műsorban kapta a legnagyobb pofont két liberálistól a teljes baloldal! Az oltásellenes baloldal ma úgy becsicskult, hogy azt nem fogják kitenni az ablakba. 2021.04.19.-én a liberális Sebestyén Balázs élő adásban felhívta az abszolút kormányellenes és liberális Sváby Andrást, akinek kormányt lejárató tv adása is van az ATV-n. És ez a Sváby András, miután megkapta a kínai oltást, a második oltás után három héttel elment egy teljes orvosi vizsgálatra (tehát nem csak az ellenanyag kimutatását figyelték, mert az önmagában nem elég a védettség megállapítására!), ahol megállapították, hogy még a mutáns variáns koronavírusok ellen is védett Sváby András vére.

Hát ennyi! Egyetlen vizsgálattal taccsra vágta az egész liberális politikai baloldalt Sváby András!

ANDRÁS: Most kivételesen, KÖSZÖNJÜK!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bohár Dániel: Orbán Viktornak nem volt, nincs és nem lesz könnyű dolga – Videó

Ez egyre jobb! Ördög Ügyvédje: svájci bankszámlája van Czeglédynek?