in ,

BRÉKING! – Balázsék a Rádió 1-en most az egészségügybe szálltak bele páros lábbal: a MÁV, a Posta, és a Rendőrség gyalázása után újabb intézményrendszert szidalmaznak

undorító

Anno a MÁV azért késett, mert halálos baleset volt a vonalon, ehelyett ezek a kretének, a libsik Vadon Jani, és a kő libsi Sebestyén Balázs élcelődtek, hogy késik a vonat, és igaztalanul vádolták a MÁV-ot, majd a kretén Sebestyén Balázs úgy fogalmazott, hogy „rohanjuk le a MÁV székházat”.

Ugyanezt művelték a rendőrséggel, ott is hazugságok alapján járatták le az egész Rendőrséget egy parkolóügy kapcsán.

A Magyar Postát is gyalázták Karácsonykor. Persze igaztalanul, és hamis libsi HVG-s hírek kapcsán.

És most elkövetkezett a kedvenc libsi téma, az egészségügy. Geréb Ágnes ítélete kapcsán kezdték gyalázni a teljes egészségügyet, a kórházakat, az orvosokat, a szülészeket…elképesztő!

Volt itt minden: Rühes betegek (amit ugye már mindenki cáfolt ) , aztán voltak „akasztani” való szülészek és orvosok, Balázs szó szerint „mind felakasztaná” azokat az orvosokat abban a kórházban, ahol az első gyereke született.

Szóval a Posta, a Rendőrség, a MÁV és egyéb intézményrendszerek után, most az egészségügyi rendszerbe szálltak bele páros lábbal ezek a rohadék kretének, ráadásul hazugságok, aljas liberális médiahazugságok alapján!

Gratulálunk! Szép munka volt!

mindenszo.hu

Orbán Viktor meghódítja a németeket is! – A legnagyobb német cégeknek tartott előadást Orbán

BRÉKING! – Megvan a 2018-as választások időpontja!!