in

Egy magyar állampolgár nagyon kiosztja az ellenzéket – Dobrevék és Cseh Katalinék nácik, rasszisták!

A jelenlegi ellenzék, nem csinál mást, mint egy modern kori kőkemény bolsevik diktatúrát szeretne kiépíteni.

Új komunizmus!

A bolsevik egy olyan ideológia, amikor egy szűk réteg megpróbálja elhitetni, hogy ők a többség!

A jelenlegi ellenzék, nem csinál mást, mint egy modern kori kőkemény bolsevik diktatúrát szeretne kiépíteni.

Nézzük a tényeket.
Akkor volt Szovjetunió, ma ezek az emberek Európai Egyesült Államokat szeretnének.

Akkor korlátozva volt a szólásszabadság, a rendszer ellen ha beszéltél megbélyegeztek, elhurcoltak, semmit nem értél el az életben! A kereszténységet üldözték, gyalázták, műemlékeket, és a történelmet tönkre tették. Ők döntöttek arról, hogy neked mi a jó és milyen elveket kell elfogadnod.

Nézzük mi van ma. A közösségi média korlátoz, megmondja, hogy mit mondhatsz, mit gondolhatsz. Ha eltérő véleményt fogalmazol meg, és nem vagy vevő az ő elveikre, megbélyegeznek. Így lettünk mi is megbélyegezve, különböző jelzőkkel ellátva. ( a kedvencem amikor náciznak, miközben ők a kirekesztők!)

A közösségi média pedig letilt.

Nyugaton a templomokat lerombolják, bezárják, a vallást, hitet támadják. Itthon csak az egyházi iskolákat támadják még!!!!

Különböző fórumokon viszont megmondják, hogy kellene gondolkodnod.

Anno elkobozták a tőkések vagyonát, a cégeket államosították, kuláknak kiáltották ki őket, kolhozba kényszerítették őket. A munkásosztályt használták fel ehhez! Elhitették velük, hogy a tehetős ember meglopja őket….

Nos, ma is gyarapodó magyar cégeket támadnak, amikor kormányon voltak szinte mindent külföldi kézbe adtak, kiszolgálva az őket mozgató köröket. Azt próbálják elhitetni, hogy például Mészáros lop. Ezzel szemben 20000 embernek ad munkát, hihetetlen sokat fordít vissza fejlesztésre, itthon adózik, és gyarapítja a gazdaságot. Nem viszi ki a profitot.

Ha megnézzük a baloldali városokat, stagnálnak. Nincs érték teremtve, nem adnak a turizmusra. Rendbe teszik az utakat, de nincs egy műemlék felújítva. Nem alkotnak maradandót, pusztán kényelmi funkciókra költenek. Például a Balatonról is minden évben valami hazugságot terjesztenek. Egyszerűen zavarja őket, hogy egyre több turista jön ide. Pedig hihetetlenül sokat lendít a gazdaságon. A turisztikai fejlesztéseket rendszerint támadják.

Folyamatosan kórházaznak. Ezt sikerült is elhitetniük, hogy milyen rossz az egészségügy hazánkban.

Valóság persze teljesen más. Sok nyugati országban sokkal rosszabb az ellátás, sokkal hosszabb a várólista. Sokkal kevesebb az orvos. Például Angliába, ahol a sürgősségire kell menned egy influenzával, mert a háziorvos 3 hét múlva ad időpontot. A sürgősségiről pedig sok esetben elküldenek ott. Itthon ellátnak. Az Amerikai egészségügyről meg ne is beszéljünk. Ahol egyszerűen el sem látnak, nem műtenek meg, ha nem vagy tehetős és nem fizetsz magas biztosítást. Itt még hadd jegyezzem meg, hogy Gyurcsány 600 milliárdot kivont az egészségügyből, és egy kórházat sem tett rendbe. Az elmúlt 9 évben 77 kórház 83 szakrendelő újult meg teljesen, vagy részlegesen. Most indul az egészséges Budapest program. Több mint 2000 milliárd többletet ráfordítva az ágazatra.

Anno a kultúrát is szétszedték, a hagyományőrzés eretnekség volt. Helyette volt kommunista felvonulás ahol az ideológiát kaptad nagy dózisban.

Ma is ezen fáradoznak, hogy az identitásod elveszítsd. Egy kevert társadalom a céljuk. Ezért hoznak ide más kontinensről embereket.

Na és hát ma is van ideológiai felvonulás. Emlékezzünk csak a szombati felvonulásra Budapesten (Pride). Amit aki kritizált, azt szépen letiltotta  a facebook!

A gyermekszületést akkor sem, és most sem támogatták. Sőt jelenleg azok a jók nekik, akiknek nem is lesz gyerekük. Botmixeres Kata ezt bizonyította, és sorra leszavazzák, támadják a családtámogatásunkat.

Most megpróbálják elhitetni, hogy szégyen fideszesnek lenni, pedig ennyi győzelem után nem az!

Mindezt így összefoglalva, a kommunizmus nem tűnt el, csak átalakult! A fentebb felsorolt párhuzamok mindezt erősítik. Akik diktatúrát harsognak, azok építik ki. Hogy ezt elérjék elveiket teljesen felrúgva fognak össze. A kedvencem a DK – jobbik összefogás.

Még egy gondolatot engedjen meg a kedves olvasó!

Ez Jeszenszky Zsolt gondolata, de hatalmas igazság!

Az Európai parlamentben a Demokratikus Koalíció, és a Momentum nem szavazta meg Járóka Lívia alelnökségét.

Járóka Lívia bámulatos tehetséggel, és igen hatékonyan dolgozik a kisebbségek jogaiért az Európai parlamentben. Itthon is látható a javulás ezen a téren, elindult egy polgáriasodás a hazai romák közt, rengetegen dolgoznak.

Járóka Lívia csak ezzel foglalkozik, egy kisebbségi jogvédő!

Így kijelenthető, hogy Dobrevék és Cseh Katalinék NÁCIK, RASSZISTÁK!

Ez a hazai ellenzék. Én pedig írásomért várom a megszokott 30 napos tiltásom a facebooktól.

A hazámat szolgálom!

Szakács István

Bayer Zsolt a Brüsszelben elszabadult hazaáruló ellenzékről

Bréking! Vége, ennyi volt. Felfüggesztette a parlament Demeter Márta mentelmi jogát.