in ,

Amit ma liberalizmusnak, és zöld mozgalomnak hívunk az valójában a kommunizmus maga

Egy pusztító eszme tombol a világban….

 

Az emberek többsége hazánkban nem érzi, hogy mondjuk a kommunizmus veszélye fenyegetné az országot. Nos, ők tévednek. Nagyon nagyot tévednek. Sokan azt gondoljuk mai fejjel, hogy 1989-ben, a Rendszerváltoztatás után rendszerszinten megszabadultunk a kommunizmustól.
Magyarországon 2019-ben ugyan maradtak még posztkommunista pártok, de alapjaiban a mostani államberendezkedésünk nem kommunista, erről az új Alaptörvény is gondoskodik, nem beszélve a jelenlegi antikommunista kormányzatról. Viszont maga az ideológia megmaradt és virágzik, itt van körülöttünk. Úgy hirdeti magát, hogy liberalizmus. Igen, liberalizmus!

Idézzünk egy kicsit a Wikipédiából:

A kommunista ideológia kulcsszavai ugyanúgy a szabadság, egyenlőség, testvériség, mint a liberalizmusnak…

A kommunizmus célja világrendszer kialakítása, elméleti nézeteiben univerzális és internacionalista-kozmopolita .

A kommunizmus jellemzői:

  • antielitizmus
  • Istentagadás
  • mindenki egyenlő

 

Nem kívánunk hosszú tanulmányt írni, csupán jó lenne ha a közbeszéd a mai ellenzéki pártokat (főleg az MSZP-t, DK-t, Momentumot) nem liberális pártoknak nevezné, hanem egyszerűen annak, ami: kommunistának.

Ők mind istentagadók, azt hiszik, hogy mindenki egyenlő, antielitisták, folyton le akarják bontani a rendszert, és remek nemzetközi-kommunista kapcsolatokkal rendelkeznek.

Emberek ébredjünk fel, nevezzük annak az ellenzéket ami: kommunisták, ha tetszik neokommunisták. Elvi, és gyakorlati szinten is ugyanúgy működnek.

A nemzetközi kommunisták pedig egyszerűen csak elnevezték a Világmegváltó kommunista rendszerüket liberalizmusnak! Ami egy bődületes hazugság. Ők ugyanúgy kommunisták! Zöld köntösbe bújt technokrata kommunisták.

Ébresztő!

mindenszo.hu

A Momentumnak semmit sem számít a magyarság – Lebontaná a magyar államot

Üzenet az ellenzéki sajtónak – Mindig telt ház van a Nemzetiben – Alföldi idejében pedig csak lézengtek az emberek