in ,

Egy magyar állampolgár üzenete: ellenzéki honfitársaim, itt aki gyűlöletet kelt, azok Ti vagytok!

Ti vagytok szélsőségesek, és kirekesztők

Levelet kaptunk, ezt most változtatás nélkül közöljük:

 

Öntsünk tiszta vizet a pohárba ellenzéki polgártársaink!

Most nem regélnék itt gazdasági eredményekről, pusztán az emberi hozzá állás, és a gyűlöletről beszélnék.
Amikkel Ti rágalmaztok bennünket kormánypárti embereket, azokat Ti követitek el!
Ti keltetek gyűlöletet.
Példákat hoznék!
Odaírunk valahova egy tényekkel alátámasztott véleményt, Ti érvek helyett, letámadtok minket. A rosszabbak rögtön fenyegetnek, minket, a családunkat, a vissza fogottabbak becsmérelnek! Náciztok, nyaloncoztok, hátsónyaló, és egyéb közönséges szexuális jelzőket használtok, amit én nem írnék le, mert veletek ellentétbe engem letilt a facebook érte. A leggyakoribb az elmeállapotunkra célzás, és a tolvajozás, miközben balosok ki be járnak a börtönbe.
Mi maximum libsizünk, ami a liberális gúnyneve. Persze nem vitatom, a mieinket is ki tudjátok hozni a sodrából SZÁNDÉKOS PROVOKÁCIÓVAL, akkor a mieink is közönségesek, de nem a többség !!!

Na de nézzünk egy sokkal súlyosabb példát, amivel arra szeretnék rá világítani, hogy Ti vagytok a kirekesztők, és szélsőségesek.

A minap beszéltem egy fiatal párral.
A CSOK-hoz kértek infókat tőlem, és kifejtették milyen jó most nekik, mert várják a harmadik babát, építkeznek, és ehhez kaptak 20 milliót ebben a hatalmas diktatúrában.
A srác anyukája DK színpatizáns, teljesen ki volt bukva a mama, hogy születik a harmadik gyermek, mert itt milyen szegénység van, és inkább meneküljenek külföldre.
A srác nyugtatta a mamát, hogy 850000,tehát nyolszázötvenezer Forint a család bevétele, és ebből tisztességesen élnek! A mama akkor is éhezésről, és diktatúráról beszélt. A mama politikailag is próbálja a gyermekeket befolyásolni, ezért kénytelenek azt hazudni, hogy nem szavaznak. Ugyanis a mama 2014 óta nem beszél a lányával, és családjával, mert ők Fidesz szavazók, és kétségbe merték vonni a mama szavát. A testvére gyermekeit, tehát a mama kisunokáit sem hajlandó látni, mert az a család fideszbírka szerinte!!!!
Ezért a békesség kedvéért nem politizálnak.
A mama egyébként kapott puszit Gyurcsánytól, és ez a kép bekeretezve díszeleg a falon, ezért inkább a mamát hívják át ebédre….
Akár anno a Kádár kép, azok a régi beidegződések. Na ennyit arról kit vezet diktátor.

Vitákat, párbeszédet hiányoltok, de a fentebb leírtak fényében mégis hogyan? Amikor egyszerűen emberi párbeszédet képtelenek vagytok folytatni!
Arról már ne is beszéljünk, hogy Ti a toleranciát, elfogadást tüztétek ki a zászlótokra, de képtelenek vagytok a mi véleményünk, meghallgatni.
Úgyhogy ellenzéki honfitársaim, itt aki gyülöletet kelt, azok Ti vagytok!
Ti vagytok szélsőségesek, és kirekesztők.
Mi pedig még Ti ezt teszitek, dolgozunk értetek is, mert mi a hazánkat szolgáljuk!

(Szakács István Győr)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Örömhír – Atomjaira hullik Márki-Zay Péter mozgalma

Nagyon durva – Kormányellenes propaganda, fizikai inzultus, folyamatos megalázás – így telik egy jobboldali diák napja a Kosztolányiban – (videó)