in , ,

DE MIÉRT kell felvenni migránst rendőrnek????????? – A rendőrségbe beépülő migránsok teszik pokollá a német hatóságok mindennapjait

Német agyhalál

A rendőrségbe beépülő migránsok teszik pokollá a német hatóságok mindennapjait

Egy kiszivárgott hangfelvételen számol be arról egy berlini rendőr akadémia instruktora, hogy milyen viszonyok is uralkodnak az intézményben a migránsoknak köszönhetően.

A meg nem nevezett rendőrinstruktor szerint az akadémia újonnan felvett, migráns tanoncai óriási gondokat okoznak. Legtöbbjük arab vagy török származású, és alig beszélnek németül. Tanulni nem hajlandóak, a tiszteket megfenyegetik, a rendőrakadémiáról pedig rendszeresen eltulajdonítanak kisebb tárgyakat – írja a Die Welt.

Fotó: AFP

A hangfelvételt hitelesnek minősítette a berlini rendőrség, a következőket mondta rajta az oktató:

Ilyet még soha nem láttam. A tanterem szörnyen nézett ki, a fele arab, a másik fele török. Elképesztően pofátlanok és ostobák, nem képesek rendesen beszélni sem. Közel voltam ahhoz, hogy némelyiküket kiüssem, mert csak zavarták az órát. A kollégáimat nem egyszer megfenyegették.”

Az instruktort sokkolja a migránsok viselkedése, akiket ha ráadásul kidobnak mondjuk egy óráról, nemes egyszerűséggel randalírozásba kezdenek. Ezért az illető igen sötét jövőképet fest a német rendőrségről.

Ezek az emberek nem kollégák, hanem az ellenség. Ilyen ellenszenvet még sosem tapasztaltam egy tanteremben.”

Az akadémián belüli források szerint a török, arab és afgán tanoncok a tiszteletlenség mellett elutasítják például a női feletteseiket, és kritizálják őket, amiért szolgálaton kívül „lenge” öltözetben vannak.

 

(Forisek Ádám, 888.hu)

Minket másolnak – Az amerikai migrációs politika egyre jobban hasonlít a magyarhoz

Dániának is annyi – Migránsok támadtak a dán miniszterre