in , ,

Minket másolnak – Az amerikai migrációs politika egyre jobban hasonlít a magyarhoz

Amerikai látogatásának tapasztalatairól szólva Bakondi György közölte, egyes képviselők megdöbbenve értesültek arról, hogy Európába akár az Iszlám Állam harcosai is bejuthatnak, álláspontjuk szerint ellenőrzés nélkül nem szabad átengedni senkit a határon.

Az Egyesült Államokban azok a nézetek erősödhetnek, amelyek a magyar állásponthoz hasonlóan vélekednek a migrációról és a bevándorlók ellenőrzéséről – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója korábban az M1 aktuális csatorna műsorában.

 

Amerikai látogatásának tapasztalatairól szólva Bakondi György közölte, egyes képviselők megdöbbenve értesültek arról, hogy Európába akár az Iszlám Állam harcosai is bejuthatnak, álláspontjuk szerint ellenőrzés nélkül nem szabad átengedni senkit a határon.

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A főtanácsadó szerint a líbiai harcok kiújulását az embercsempészek azonnal kihasználták, emiatt újra egyre többen indulnak el a Földközi-tengeren át Olaszországba, de erőteljesen nő a görög szigetekre érkező és a spanyol-marokkói határon átkelő migránsok száma is. Hozzátette, hogy

az embercsempészek és a civil szerveztek tevékenységén túl az EU lassúsága is vonzza a bevándorlókat, az unió két és fél éve nem talál megoldást a kialakult helyzetre.”

Bakondi György hangsúlyozta, hogy a magyar álláspont szerint csak azok jöhetnének az unióba, akik átestek egy Európán kívüli ellenőrzésen, de azokat sem kvótarendszerrel kell elosztani.

A legutóbb felmerült javaslat – mint fogalmazott – kísértetiesen egyezik a Soros-terv számos pontjával, hiszen az elosztásba a civil szervezeteket is bevonná és eltörölné a létszámkorlátot. A tervnek egyetlen eleme sem fogadható el, ráadásul ellentétes a lakosság túlnyomó többségének a véleményével – jelentette ki Bakondi György.

 

(Sümeghi Lóránt, 888.hu)

EZT LEHET??? – Soros szervezete terroristákat pénzel

DE MIÉRT kell felvenni migránst rendőrnek????????? – A rendőrségbe beépülő migránsok teszik pokollá a német hatóságok mindennapjait