in , ,

Migránsok ölik a németeket – Szörnyethalt a vonat alá lökött kisfiú

A feltételezett elkövető egy 40 éves férfi, a rendőrség tájékoztatása szerint az afrikai Eritrea állampolgára

Vonat elé löktek egy anyát gyermekével hétfőn a németországi Frankfurt főpályaudvarán. A nyolcéves kisfiú életét vesztette, a feltételezett elkövetőt elfogták. Az áldozat édesanyja még el tudott menekülni a vágányra érkező nagy sebességű intercity elől, a kisfiú viszont a szerelvény alá került és szörnyethalt, írta az MTI.

A feltételezett elkövető egy 40 éves férfi, a rendőrség tájékoztatása szerint az afrikai Eritrea állampolgára. A nyomozás első megállapításai szerint szándékosan lökhette a sínek közé a negyven éves nőt és gyermekét, és megpróbált letaszítani egy harmadik embert is, akinek sikerült elhárítania a támadást.

A sötét ruhát viselő támadó megpróbált elmenekülni, a pályaudvar közvetlen közelében járókelők üldözőbe vették, leteperték és átadták a rendőröknek.

Emberölés és emberölés kísérletének gyanúja miatt indítottak eljárást ellene. Az eset délelőtt történt. Nincsenek arra utaló adatok, hogy a gyanúsított ismerte volna azokat, akikre rárontott. A Hessischer Rundfunk közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, egy helikoptert is bevetettek, a mentők pedig 16 rohamkocsit irányítottak a Hessen tartományi nagyváros főpályaudvarához.

A Düsseldorfból érkező vonat vágányának peronján és a pályaudvar várócsarnokában drámai jelenetek játszódtak le, többen összeomlottak a történtek hatására, és orvosi segítségre szorultak.

(magyarnemzet.hu)

Bréking! Újra őrizetbe vették a Viking ukrán kapitányát

Bayer Zsolt – A németek mindennapjai