in , ,

Hülye németek – Németország „terrorizmus” gyanújával a saját állampolgárait zárja börtönbe

Híradások szerint elfogtak és előzetes letartóztatásba helyeztek Németországban hétfőn hat feltételezett „szélsőjobboldali” terroristát

Mint ismeretes, a németországi Chemnitzben augusztus 26-ra virradóra megkéseltek egy 35 éves német állampolgárt. Miután kiderült, hogy a késelést migránsok követték el, a németek demonstrációk sorozatait szervezték, amelyeken a korlátlan migráció és a romló közbiztonság ellen tiltakoztak. A liberális német médiumok közben folyamatosan azt sulykolták, hogy a több száz tüntető mind szélsőjobboldali náci. Tulajdonképpen a bűnöző migránsok oldalára álltak, és a bűnösöket próbálták mentegetni.

Fotó: AFP

Többek között azt terjesztették, hogy a tüntetéseken számos erőszakos bűncselekmény történt, amelyeket az elkövetők idegenellenességének és szélsőjobboldali nézeteinek tulajdonítanak.

Ekkor szólalt fel a német kémfőnök, aki elmondta, hogy a baloldali és liberális médiumok közléseivel szemben az igazság az, hogy

német neonácik nem kergettek meg migránsokat, és Chemnitzben nem tartottak migránsellenes hajtóvadászatot sem.”

Merkel felmentette Hans-Georg Maassent, a német belbiztonsági hivatal elnökét azt követően, hogy elmondta, szándékosan félrevezetőek voltak a tüntetésről szóló tájékoztatások.

Ezek után a feltételezett német neonácikhoz több mint száz rendőr, köztük egy terrorelhárító egység is kivonult, ahol elfogták a „zavarkeltőket”. A német rendőrség közleménye szerint a 20 és 30 év közötti férfiak a szászországi Chemnitz és térségében működő „huligán, szkinhed és neonáci” körökhöz tartoznak, és legkésőbb az idén szeptember 11-én megalakították Forradalom Chemnitz (Revolution Chemnitz) elnevezésű szélsőjobboldali terrorista szervezetüket, amelynek célja a demokratikus jogállam felszámolása.

Azt tervezték, hogy céljuk elérése érdekében támadásokat és fegyveres merényleteket hajtanak végre a „külföldiek és politikailag másként gondolkodók” ellen. A csoport egy további tagját már szeptemberben őrizetbe vették különösen súlyos garázdaság miatt (!).

(888.hu)

 

Teljes agybaj – Bono folytatja az idétlenkedést

Buránynak beakadt a szopófantom