in ,

Csodálatos hír – Ezúttal Gyöngyösön nem bírt együttműködni az ellenzék

Elsőként adta le a Fidesz-KDNP által is támogatott polgármesterjelölt és a 10 önkormányzati képviselő aspiráns a szükséges ajánlások többszörösét. Klausmann Viktor polgármesterjelölt szerint Gyöngyösnek új lendületre és új, hiteles képviselőkre van szüksége-írja a HírTv

Elsőként adta le a Fidesz-KDNP által is támogatott polgármesterjelölt és a 10 önkormányzati képviselő aspiráns a szükséges ajánlások többszörösét. Klausmann Viktor polgármesterjelölt szerint Gyöngyösnek új lendületre és új, hiteles képviselőkre van szüksége-írja a HírTv.

Az ellenzéki pártok csaknem egy hete jelentették be, hogy megalakult a gyöngyösi ellenzéki összefogás. A képviselő-jelöltekben ugyan megegyeztek, de a polgármesterjelölt személyében nem tudtak. Végül a Jobbik lépett először, ők a város jelenleg is regnáló Jobbikos alpolgármesterét indítják a városvezetői székért.

 

A város jelenleg független polgármestere könnyeivel küszködve jelentette be tavaly februárban, hogy három évtized után elhagyja az MSZP-t, ugyanis az akkori pártelnök Molnár Gyula vissza akarta hívni az országgyűlési képviselő jelöltségtől, mert a szocialisták a Liberális Fodor Gábort szerették volna indítani a Mátra aljai városban. Ennek ellenére most elfogadta korábbi pártja támogatását, sőt a DK és a nemrégiben alakult helyi Momentum is beállt mögé.

Az ellenzéki összefogás Gyöngyösön sem lesz teljes, mivel az LMP például egyetlen helyet sem kapott a képviselő-jelöltek között.

Így a helyi LMP-s jelölt Lukács Zoltán egy civil szervezet támogatásával – harmadik ellenzéki polgármester-jelöltként – elindul a Fidesz-KDNP jelöltjével szemben Gyöngyösön. Lukács 2014-ben hatalmasat bukott az országgyűlési választásokon. Mindössze 2 és fél százalékot ért el.

Forrás:HírTV; Fotó:Horváth Péter Gyula/PS

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Döbbenet: a DK komáromi képviselőjelöltje szerint a Fideszes nyugdíjasok nem mások mint birkahús, akik eladják magukat pár ezer forintért

Visszafoglaltuk: ötezer székely emlékezett az úzvölgyi temetőben