in ,

Döbbenet: a DK komáromi képviselőjelöltje szerint a Fideszes nyugdíjasok nem mások mint birkahús, akik eladják magukat pár ezer forintért

Minősíthetetlen nyilvános Facebook bejegyzésben gyalázza a jobboldali nyugdíjas szavazókat Gyurcsány pártjának komáromi képviselőjelöltje

Minősíthetetlen nyilvános Facebook bejegyzésben gyalázza a jobboldali nyugdíjas szavazókat Gyurcsány pártjának komáromi képviselőjelöltje. “Csökkent a birkahús ára! Már csak 9000 forintba kerül egy szavazat” – osztotta meg a bejegyzést saját oldalán Balla István, akinek a tettét persze közfelháborodás követte a dunántúli városban. A DK helyi politikusa, aki ráadásul tanárember, élettelen, passzív tömbhúsnak, birkahúsnak titulálta a Fidesz-szavazó szépkorúakat, ráadásul azzal is rágalmazza őket, hogy annyira elvtelenek, hogy néhány ezer forintért megvehetők. csak emlékeztetőül hoznánk fel, hogy az, aki még csak nem is néhány ezer, hanem ezer forintért szerez magának látszattámogatókat, az éppen az ő főnöke, Gyurcsány Ferenc. Egy hete tettük közzé azt a videót, amit az ATV egy négy évvel ezelőtti vidéki tudósítása rejtett, a felvételen Gyurcsány és csapata pontosan ezer forintot fizet fiatal lányoknak a közös fotózkodásért. 

Bangóné patkányozása után azt hittük, már nincs lejjebb. De úgy látszik a szocialistáknál, bocsánat gyurcsányistáknál van. A Demokratikus Koalíció komáromi képviselőjelöltjének sikerült vonai magasságokba emelkednie a nyugdíjasok sértegetésében. Bizonyára emlékeznek még, hogy az azóta vlogerré lett ex Jobbik pártelnök a közösségi oldalán fakadt ki a fideszes nyugdíjasokra, akiket csak “viktoriánusnak” gúnyolt. Vona Gábor szerint ők olyan emberek, akik miközben “húzzák a kis bevásárlókocsijukat, a szemükben gyűlölet lobog, a szájukból szennyvíz folyik”.

A baloldaliaktól inkább azt szoktuk meg, hogy bár a nyugdíjak reálértékét hagyták zuhanni, elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat, legalább smúzolni szeretnek az idősebbeknek, ugyanis fórumaik, rendezvényeik közönsége is nagy számban ebből a korosztályból tevődik ki.  Egyszóval az nem meglepő, hogy egy ellenzéki a jobboldaliakat becsmérli válogatottan ocsmány kifejezésekkel, az már annál inkább, hogy éppen a nyugdíjasokat és egy dékás.

A gusztustalan bejegyzésnek két rövid hír az ötletadója, előzménye, ami ezekben a napokban került nyilvánosságra. Az egyik, hogy az afrikai sertéspestis miatt jelentősen emelkedik a sertéshús ára, a másik, hogy kormány döntése értelmében 9000 forint értékű rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok. Ezt a kettőt mosta össze Balla István, amikor azt hitte, szellemeset sikerült Facebook oldalára böffentenie egy megosztás formájában:

“Csökkent a birkahús ára! Már csak 9000 forintba kerül egy szavazat”

Az öregecskedő ezért vélhetően szenilitásban szenvedő Gyurcsány már tudtunkra adta, hogy pártja álláspontja szerint milyen szörnyű helyzetben vannak a magyar emberek, hiszen napról napra élnek és még rántott húsra sem telik nekik – erről még egy hivatalos MTI közleményt is kiadott a párt, amelyiknek az elnöke még kormányfőként olyan recessziókat vezetett be, hogy távozása után is nyögtük. Bizony a nyugdíjasok is, akik nem hogy rezsiutalványt és nyugdíj prémiumot nem kaptak, de még a tizenharmadik havi nyugdíjat is elvették tőlük. 

Na ennek a pártnak a komáromi erős embere meri kifogásolni azt, hogy van olyan kormány, amelyik meg nem elvesz a nyugdíjasoktól, hanem ad nekik. Igaz, hogy a nyári időszak után ősszel emelkedik majd meg az energiaköltség a háztartásokban, ősz végétől fogunk majd fűteni és amúgy a prémiumot, plusz juttatást is mindig az év végéhez közeledve szokták adni, ha az adott évben éppen akkor választás is van, az már nem lehet más csakis szavazat vásárlás. Aki meg elfogadja és nem vágja szitkozódva a kikézbesítő postás arcába, az bizonyára birkahús, aki eladja magát egy nyamvadt utalványért. 

Komáromban ráadásul egyéb plusz juttatásokat is kapnak a nyugdíjasok a fideszes városvezetéstől, többek közt nem kell fizetniük szemétszállításért, ingyenesen vehetnek részt szűréseken, egészségügyi vizsgálatokon és kapnak bizonyos egyébként OEP által nem támogatott, fizetős kezeléseket, Idősügyi Tanácsot hoztak létre, amelynek véleményét folyamatosan kikérik a fontos kérdésekben.

Ezeket a Komáromi Fidesz Nyugdíjas tagozata sorolja, akik közleményben követelik, hogy Ballát azonnal hívják vissza a jelöltségtől az őt támogató ellenzéki pártok és kérjenek bocsánatot a nyugdíjasoktól. Egy ilyen embernek nincs helye a közéletben – húzzák alá. Balla István egyébként a komáromi Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola tanára, aki vígan politizál a diákjai által is követett közösségi oldalán. Borítóképe is a Komárom Választ elnevezésű helyi ellenzéki horrorkoalíciót és annak komáromi jelöltjeit ábrázolja.

(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tény: Gyurcsányék alatt rezsiemelés volt, nem rezsicsökkentés és rezsiutalvány

Csodálatos hír – Ezúttal Gyöngyösön nem bírt együttműködni az ellenzék