in ,

Brutális rekordok! Szó szerint százezrek olvassák a mindenszo.hu-n Bognár Zsolt színművész közéleti írásait – Megkérdeztük erről a színészt

Néhány írását összesen nálunk már közel 200 ezren olvasták!

Bognár Zsolt színművésszel beszélgetünk egy budapesti kávézóban, akinek írásait a mindenszo.hu nemrég elkezdte szemlézni és azóta brutális rekordokat döntögetnek a színész cikkei.

 

– Ön keresett meg minket, amikor szemlézni kezdtük és megköszönte, hogy lehoztuk írását. Azóta rendszeresen szemlézzük közéleti fricskáit és valami elképesztő rekordokat döntenek azok, mit szól ehhez?

Megtisztelő, egyben felelősség az elkövetkező írásaim tekintetében újra megugorni az olvasottság lécét.

 

 

Egy RTL-es sorozatban, a Barátok Köztben lett országosan ismert, akkor még senki sem gondolta, hogy ilyen szinten érdekli a közélet. Mióta foglalkozik politikával?

Mindig szemmel tartottam hazánk és a világ eseményeit, de a porondra csak a freeszfe történései óta álltam arccal és írásaimmal nyilvánosság elé.

 

 

– Apropó, ha már SZFE, Ön is és Nagy Ervin is ugyanott tanult. Mit szól a Nagy Ervin vs. Philip csörtéhez? Írt már róla egyet, de az ügy azóta tovább dagadt, mit gondol erről? 

Ha már demokráciának hívjuk azt a társadalmi berendezkedést amiben élünk, akkor engedtessék meg a konzervatív oldal támogatójaként számomra is, hogy vitassam azt a liberális dogmát, ami szerint csak nekik lehet igazuk. Véleményem szerint, egyben visszatérve a színművészetihez, úgy látom, hogy az akkor kezdődött karcos jobboldali véleményformálást azóta sem képesek lenyelni vagy kiköpni és napjainkig vergődnek, hogy milyen alapon létezik másfajta állásfoglalás is, mint a sajátjuk.

 

 

 – Nem túlzás, hogy nálunk szemlézett cikkei most már átlépték a 200 ezres olvasótábort. Milyen visszajelzések érkeztek az olvasóktól, jött-e üzenet színészi körökből, esetleg a politikából? Mit szól a családja az új „hírnévhez”?

Engem is meglepett, de abban feltétlenül megerősített, hogy nevezzem így, de az oldalunk ki van éhezve a bátorításra, a megerősítésre a végtelenül hangos, ,,itt minden rossz” balos rikácsolásában. A napot is eltakarnák, ha tehetnék, pedig ők kerültek önszántukból árnyékba, lásd az árnyékkormányosok tohuvabohu pótcselekvéseit. A reakciók, mint mindenki másnál, vegyesek. Értelemszerűen a pártszimpátia eleve meghatározza a megszólalók stílusát. Nincs ezzel baj, a modorral, az anyázassal annál inkább. Tudni kell helyesen olvasni a sorok között. Családom becsül szókimondásomért, de a cikkírás mellett egyéb művészi elfoglaltságaimról sem feledkezhetem el.

 

 

 – Mi újság a színészettel? Szerepek? Rendezés? Hol láthatjuk legközelebb?

– Lázasan várom jövő év februárjában a feleségemmel közösen írt Munkácsy, a festőfejedelem című musicalünk bemutatóját. Van munka és így van ez jól.

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Hoppá! Bognár Zsolt színművész is beszállt a Philip vs. Nagy Ervin vitába – Íme

 

 

Egy magyar színész kőkeményen helyre tette a hazaáruló Donáth Annát

 

Az exRTL-es színész ment neki Hadházynak: Hadházy, te anyaszomorító

 

Bognár Zsolt színművész válasza a szaporakezű Gréczy Zsoltikának

Az exRTL-es színész üzenete a magyar baloldali fiataloknak

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Raffay Ernő: „A DK azért hallgatott június 4-én, mert becstelenek” MÁTÉ PATRIK

Hoppá! Bognár Zsolt színművész is beszállt a Philip vs. Nagy Ervin vitába – Íme