in ,

Az exRTL-es színész üzenete a magyar baloldali fiataloknak

Baloldali, ifjúsági karrier recept. Garantált!

 

Vegyél egy nagy levegőt eddigi szürke, értékeletlen hétköznapjaid sivár valóságában.
Találomra menj oda egy épületet, egy eseményt vagy egy személyt biztosító rendőri alakulathoz, rángasd meg őket, mondjál nekik csúnyákat azokkal a kifejezésekkel, amiket otthoni szobácskádban a falon keresztül hallottál átszivárogni szüleidtől a világról, tőlük kölcsönözve a mindig másokat hibáztató alpári kifejezéseiket.

Ha a rend őrei megállják, hogy esetleg nem adnak egy megérdemelt, jól irányzott maflást a hepciáskodásodért, hanem csak vasmarokkal behúznak maguk közé és ezt követően napot nem ért csenevész karjaidon piros foltokat vélsz felfedezni miután elengedtek, azonnal szaladj látleletet vetetni a legközelebbi traumatológiára, majd ugyanezzel a lendülettel keresd fel az összes balos jogvédő szervezetet, pártfunkcionáriust és ne feledkezz el bejelentkezni a Népszavához, a HVG-hez, a Telexhez, a 444-hez, a Magyar Hanghoz és a többi, ,,objektív” média szakmunkáshoz a pártatlanul előadott történeted szivárvány színeivel dúsított tálalásával.

Ez lesz az a pillanat, amikor rájössz, hogy érdemes élned. Már másnap meghívott leszel az Egyenes Beszédbe, kolumnás cikkek sora fogja elemezni a veled történt sanyarú bánásmódot, valamint jogászok hada fog egymás lábára taposva kegyeidért versengeni, hogy ügyed perbeli képviseletét elláthassák. Belengetheted, hogy Brüsszelig meg sem állsz a veled történt égbekiáltó méltánytalanság tisztázásáig.

Somogyi Zoltán véletlen szervezésében még itthon személyesen találkozhatsz Pankotai Lilivel, Nagy Blankával és Somogyitól még szabadjegyet is kaphatsz két főre Molnár Áron legközelebbi színházi tündöklésére. Kell ennél több?

Néhány alkalommal még te leszel a balos események hivatalos arca, profi fotósorozat is készül a pofikádról és szabad út nyílik előtted a DK-ba, a Jobbikba, akár a Momentum ÁLLAMFÉRFIÚJA is lehetsz, sőt önálló pártalapításon is törheted anyázásokban megfáradt okos kis buksidat.
Amikor a bazári show-t csitulni véled magad körül, csak nézel majd bambán és ijedten, hogy eddigi sivár életed váratlanul jött álma hogy érhetett ennyire hirtelen véget.
Ne búsulj! Hiszen visszavárnak kis szobád szellőzetlen terei, ahol lázas igyekezettel törheted újra a kobakodat, hogy milyen új „hoax” lenne alkalmas arra, hogy nevedet a politikatörténet lapjain mégiscsak arany betűkkel szedje az utókor.

Bognár Zsolt /Parabolha Fb/

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Széthullik a dollármédia – Nincs megállás: újabb újságíró mondott fel a Telexnél

Rákay Philip nyílt levele felért egy jobbhoroggal – Nagy Ervin azóta is keresi az állát