in ,

Egy magyar színész kőkeményen helyre tette a hazaáruló Donáth Annát

Donáth Anna küldetése

Nézem ezt a fiatal hölgyet, immáron gyermekét nevelő édesanyát a lapos tévém képernyőjén, ahogy tévém formájához hasonlóan beszél, csak beszél és ugyan próbálok, de nem tudok felmentést találni arra a gyalázatos magatartásra, amit hazája többségi választói iránt tanúsít.
Farizeus módon, a sajátjai bíztatásaként közli, hogy uniós „aknamunkáját” nem Magyarország és annak polgárai ellen, hanem kizárólag a regnáló hatalom kapitulálásának reményében végzi. Elhangzanak az unásig ismert panelei, bekészített dehonesztáló jelzői csak úgy repkednek az éterben és közben vadalmaként mosolyog, mintha azzal legitimálhatná szómenéseinek ingoványos talajú igazságát. Teljesen felesleges ezeregyedszer is nekifutni mondatai tételes cáfolatának, mégis egyetlen dologban szeretnék gyertyát gyújtani kis buksijában.

Donáth Anna kijelentését szó szerint idézem:
„A mi dolgunk, magyar európai parlamenti képviselőknek az, hogy megmutassuk, hogy Magyarország nem egyenlő a kormánnyal. Ez a kritika, ami az elmúlt napokban, itt az európai parlament falai között elhangzott, megint csak a kormány ellen szól.”
Jóságosnak és első blikkre valóságosnak tűnő, de végtelenül önfelmentő szózata szerint ő és társai kizárólag Magyarország kormánya és kormányzati intézkedései ellen küzdenek itthon és az unió intézményeinél. Értjük!

Állítása hazug, félrevezető és megtévesztő.Az Orbán kormány 13. éve, demokratikus választások eredményeként, az ország többségi felhatalmazása alapján végzi áldozatos munkáját.

Donáth Anna arról locsog, hogy minden lélegzetvételük és szívdobbanásuk a magyarokért, Magyarországért van. A választásokon vesztes oldaluk szavazóiról írásomnak ezen a pontján még nem ejtek szót, de lentebb visszatérek hozzájuk is. Kedves Anna, ha szabad megkérdeznem, ön a választásokon folyamatában negyedszer győztes pártkoalíció több, mint 3-3,5 milliós táborát álságos mondataival és szemrebbenés nélkül miért köpi szembe? Ugyanis ez a több, mint 3 millió polgár önnel, önökkel szemben még véletlenül sem a választott kormányuk elleni lejáratásnak és ellehetetlenítésnek a drukkerei, hanem nagybetűs TÁMOGATÓI a 4 évre szavazatukkal és bizalmukkal kitüntetetteknek.

Ne felejtse el, hogy idehaza és az unióban, de bárhol a világban, ahol Magyarország és annak kormánya ellen ármánykodik, a kormány tagjainak létszámához bátran és nyugodtan adja hozzá ezt a közel 3,5 millió választót, mielőtt arról hablatyol, mintha önök kizárólag csak a jelenlegi hatalom ellen tevékenykednének.

Ön minimum 3,5 millió ember ellen végzi balos küldetését és ennek tükrében nyilvánvalóan azért kudarcos minden ellenzéki cselekedetük, mert ezek a milliók hűek és ragaszkodnak törvényesen választott képviselőikhez. Azt se feledje, hogy ez a többmilliós tömeg nem egyenlő a Momentumos kordonbontó sáskahad 50-60 fős hadosztályával. A jelenlegi állás szerint a konzervatív oldal erejéhez itthon kevesek önök és ha többször körbe szaladják a földgolyót „függetlennek” álcázott támogatóik erősítéséért, akkor is kevesek lesznek.

Természetesen állításom csak a jog és alkotmányos rendünk vonatkozó törvényeinek betartása esetén érvényes. Egyéb opció kizárólag az önösen keltett anarchia hazai vagy idegen érdekkörök törvénytelen beavatkozása esetén lehetséges. Közel s távol, rengeteg példát tudnék hozni erre, csak remélni tudom, hogy ön nem ilyenekre gondol.
De, hogy ne feledkezzek meg az ellenzéki térfél egyharmados nagyságú választói táboráról sem, nekik annyi az üzenetem, ha eddig még nem tűnt volna fel számukra, de csak 4 évente van lehetőség a kormányzat megváltoztatására. Ahhoz viszont mindegyiküknek minimum még egy embert kell magán kívül meggyőznie a vágyott sikerhez. Jelezni szeretném, hogy a jobboldaltól jelentős számú átjelentkezőre ne számítsanak.
Akkor mi lehet a megoldás? Szeretni a hazájukat és szeretni bennünket, sötétben tartott gombákat is – akiket az önök oldala előszeretettel nevez álkeresztényeknek, agymosottaknak, vezetőnket tolvajnak, tudja ,,MER’ AZ ÓÓÓÓBÁN ELLOPTA” – hogy változtassunk az önökről alkotott lesújtó álláspontunkon. Ennek hiányában a Fidesz-KDNP kormányzati örökbérlete valóban időkorlátozás nélküli.
Önről meg jusson eszünkbe más is, minthogy a neve Donáth Anna. Talán még képes változtatni és talán még képes elmozdulni arról a holtpontról, ami 3,5 millió ember önről és Momentumos csapatáról alkotott jelenlegi, szalonképesnek egyáltalán nem tekinthető véleménye.

Bognár Zsolt /Parabolha Fb/

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Trombitás Kristóf: ha Karácsony háborúzni akar, menjen a frontra

Agyhalál: 1900-ban volt Trianon a 444 szerint – Ezek nem újságírók, ezek droidok