in ,

Bayer Zsolt is gyűjtésbe kezdett a blogján portálunk megsegítésére!!

Köszönjük!

Most jutott el a hír hozzánk, hogy Bayer Zsolt publicista is kitette a blogjára portálunk ügyét és gyűjtésbe kezdett.

Íme:


Igen, egyszerűen példátlan és elfogadhatatlan, ami a Mindenszo.hu portállal történt. S ha most nem fogunk össze, akkor meg fognak szűnni. Szilágyi Ákos barátom kezdeményezéséhez csatlakozva én is kérem: segítsenek, fogjunk össze a Mindenszo.hu érdekében. Ha megnyitják ezt a linket, megtalálják az összes tudnivalót – írja Bayer Zsolt.

A Paláverben is téma volt szerkesztőségünk kálváriája – A közismert Szilágyi Ákossal beszélgettek – Videó

Mint arról már beszámoltunk, egy példátlan politikai ítélettel akarják a mindenszo.hu-t végleg elhallgattatni, 4 millió forintos jogerős ítélettel akarnak tönkretenni és földönfutóvá tenni minket, akár az utcára is kitehetnek minket (lakás árverezés), mert véleményünk volt Wittinghoff Tamás viselt dolgairól.

Az ügy abszurd, részletesen itt írt róla a Pestisracok.hu:

Szilágyi Ákos, a New York-i polgári kör létrehozója, a Magyar Zászló napjának kitalálója, aki 2006-os emlékszobrot szeretne Budapesten állítatni, kiállt mellettünk a Paláver c. műsorban, a Hír Fm rádióban és arra kérte a jobboldali magyarokat, hogy aki teheti, segítsen minket anyagilag.

A beszélgetés itt megnézhető

Köszönjük Szilágyi Ákosnak, hogy segítségünkre sietett!!!

www.mindenszo.hu


 

 

Kedves Bayer Zsolt! Köszönjük a támogatást!!

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

  

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Hoppá!Kormányinfót tartanak egy nappal Orbán Viktor évértékelője előtt

Hamarosan vége a nagykövet ámokfutásának? Hivatalosan is panaszt tettek Présember ellen