in ,

Rendkívüli közlemény: szeretnénk beszámolni a szerkesztőségünket érintő per és gyűjtés fejleményeiről – A Wittinghoff ügy részletei

Kedves Olvasóink !

Kedves Olvasónk !

Ígéretünkhöz híven szeretnénk beszámolni a szerkesztőségünket érintő per és gyűjtés fejleményeiről.

Mint mindenki tudja, portálunkat egy 2019-ben történt hír közlése miatt, polgári peres úton elmarasztalták és sérelemdíj kifizetésére kötelezték.

A bíróság, mint jogalkotó vett részt az eljárásban, nem mint igazságszolgáltató! Politikai döntés és velünk való példastatuálás történt.

Sem kitalálói, sem elkövetői nem voltunk a  – nevezzük úgy – „hibának” (azt gondoljuk, hogy Wittinghoff úrnak kell előbb a lelkiismeretével, aztán a szégyenbe hozott családjával, továbbá később a Jóistennel elszámolnia).

Az érintett politikus sérelemdíja több, mint 4 Millió forint + perköltség + illetékek, ami példátlan és aránytalan, főleg annak fényében, hogy mi egy kis portál révén, csak a hír továbbközlésében vettünk rész.

DE MINDEN KESERŰSÉG ELLENÉRE, MELEG SZÍVVEL TUDOK MINDEN KEDVES TÁMOGATÓNKRA GONDOLNI, AZOKNAK IS HÁLÁSAK VAGYUNK, AKIK AKÁR CSAK SZÓBAN BIZTOSÍTOTTAK MINKET TÁMOGATÁSUKRÓL!

SZERETNÉNK KIFEJEZNI HÁLÁNKAT ÉS SZERETETÜNKET MINDAZOK FELÉ, AKIK AKÁRCSAK EGY MINIMÁLIS ÖSSZEGGEL IS HOZZÁJÁRULTAK FENNMARADÁSUNKHOZ!

ŐSZINTÉN MEGLEPETT ÉS ÖRÖMMEL TÖLTÖTT EL MINKET, HOGY OLY SOKAN GONDOLTAK RÁNK ÉS LEHETŐSÉGEIKHEZ MÉRTEN PRÓBÁLTAK SEGÍTENI NEKÜNK.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A bírósági végzés birtokában ismételten tudatni fogjuk minden kedves olvasónkkal, hogy pontosan hol is tartunk a gyűjtés útján, mert egyelőre az a biztos, hogy a büntetés mértéke több, mint 4 millió forint, a pontos összeget még az ügyvédeink sem tudják, a bíróságtól ehhez szükséges dokumentumokhoz február végén jutunk hozzá. Jelenleg több mint 2 millió forint gyűlt össze, ami bizakodásra ad okot!!!

Reméljük, hogy végül sikerül az összeget előteremtenünk és tovább tudunk működni, ebben az egészen hangos, baloldali ellenszélben is.

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

 

 

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

  

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Puzsér is megkacagtatja a magyarokat – Dopeman szanaszét trollkodta Puzsér Róbertet: „Ne szívd a melledre, de ha kell gyógyszerre, intézünk rá Dopehitelt” – Videó

Megkérjük a jobboldali magyarokat, hogy nézzék Dopeman új videóit – Ajánlott! De balosoknak is!