in ,

A Paláverben is téma volt szerkesztőségünk kálváriája – A közismert Szilágyi Ákossal beszélgettek – Videó

Szilágyi Ákos beszéde

Mint arról már beszámoltunk, egy példátlan politikai ítélettel akarják a mindenszo.hu-t végleg elhallgattatni, 4 millió forintos jogerős ítélettel akarnak tönkretenni és földönfutóvá tenni minket, akár az utcára is kitehetnek minket (lakás árverezés), mert véleményünk volt Wittinghoff Tamás viselt dolgairól.

Az ügy abszurd, részletesen itt írt róla a Pestisracok.hu:

Példátlan politikai ítélet: Wittinghoff négymilliós sérelemdíjat kap a szexvideója miatt

 

 

Szilágyi Ákos, a New York-i polgári kör létrehozója, a Magyar Zászló napjának kitalálója, aki 2006-os emlékszobrot szeretne Budapesten állítatni, kiállt mellettünk a Paláver c. műsorban, a Hír Fm rádióban és arra kérte a jobboldali magyarokat, hogy aki teheti, segítsen minket anyagilag.

A beszélgetés itt nézhető meg

Íme a videó, a videó pont onnan indul: 

Köszönjük Szilágyi Ákosnak, hogy segítségünkre sietett!!!

 

 

mindenszo.hu

 

 

 Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Kötter Tamás is üzent VV Zsoltinak: Zsoltika, ésszel, még ha kevés van is‼️

Kár érte, kiváló ügynök volt – Meghalt Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus – reagált a Kreml is