in ,

Fejlemények a mindenszo.hu kálváriája kapcsán – Wittinghoff per – Így áll most a dolog

Kedves olvasóink és követőink!

Szeretnénk hírt adni a gyűjtés és a per állapotáról. 

Ebben a pillanatban ott tartunk, hogy a 30 munkanap még mindig nem járt le, kb. egy hetünk maradt, így nem jött még mindig meg a bírósági végzés a pontos összegről. 1 hét múlva okosabban leszünk, a témában akkor újra jelentkezünk.

Minden egyes követőnknek és olvasónknak szeretnénk megköszönni azt, hogy ha „csak” ezer forinttal is, de azonnal segítségünkre sietett, hozzájárultak a mi munkánkhoz és fennmaradásunkhoz.

Ügyünk minden egyes momentumjáról rendszeresen be fogunk számolni, ha tovább visszük a Kúriára ügyünket, azt is megírjuk és arról is küldünk tájékoztatást, hogy a gyűjtés kapcsán hol tartunk: jelen pillanatban a becsült 4 milliós összeg több, mint 80%-a összegyűlt, így úgy gondoljuk, hogy még van remény!

Kaptunk megjegyzéseket, kérdéseket és olvasói leveleket, hogy mire fordítjuk az átutalt összeget. Szeretnénk biztosítani mindenkit, hogy a beérkezett pénzt fennmaradásunkra, a perköltségre és a büntetésre fogjuk fordítani (teljes egészében), a végösszegtől függően ügyünk esetlegesen Kúriára viteléről is szó lehet.

Egy választási, sőt két választási kampány kellős közepén vagyunk, nem lehet, nem történhet meg, hogy egy jobboldal hírportál kiesik a pixisből, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ebben a zűrzavaros időszakban magára hagyjuk a jobboldalt, kellenek azok a hangok, amik megerősítenek minket a baloldal hazugságaival szemben. Hallatni kell a jobboldal hangját, ezért nem szűnhet meg a mi portálunk sem! Komoly összefogás indult hírportálunkért, amiért nagyon hálásak vagyunk, nem tudjuk egyenként megköszönni a sok támogatást, de mindenkinek örömmel válaszoltunk és válaszolunk, aki érdeklődik felőlünk levélben, üzenetben a sorsunkról, a gyűjtés jelenlegi állásáról.

A jövőben is arra törekszünk, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a hazai médiapiac és ne csak a baloldal folyjon a csapból.

Köszönjük szépen mindenkinek, aki gondolt ránk, aki segített nekünk, reméljük, hogy továbbra is olvasóink körében tudhatjuk Önöket!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Tisztelettel,

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

Kapcsolódó cikk:

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff gusztustalan videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!
 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Philip 6 milliárdos Petőfi filmje miatt sivalkodik a baloldal, miközben Budapest hiánya 400 milliárd!

Az olasz külügyminiszter nekiment Macronnak – Beszóltak Macronnak: Oroszországgal háborúzni felér a harmadik világháború kitörésének kockáztatásával!