in ,

A balatoni cikkünk miatt üzent nekünk Bayer Zsolt a blogján – Ezt írta

Megjött a reakció jobboldalról is

Miután a HVG hazudott egy brutálisat a Balatonról, írtunk egy ilyet:

 

A HVG-nél totál hülyék dolgoznak – Szerintük üres a Balaton – Itt vagyunk Siófokon, és tele van!

 

 

És erre meg is érkezett Bayer Zsolt válasza a blogján:

 

Mostanában a Balatonnál többen vannak, mint a 70-es 80-as években, amikor pedig tényleg ott volt mindenki, továbbá a fél NDK, akik csak itt tudtak találkozni az „eneszkás” rokonaikkal, ismerőseikkel, barátaikkal.

A Balaton megtelt.

Mi ott élünk ilyenkor, látjuk, tapasztaljuk, érezzük a régóta nem látott tömeget, a tópartot körülölelő autóút dugóit (nem beszélve az M7 péntek-szombati totális csődjéről), a strandok elviselhetetlen embertömegeit, a sorbanállást a (megfizethetetlen) lángososnál, az éttermek teljes foglaltságát (olcsó, drága, közepes, teljesen minegy!), egyszóval: várjuk augusztus 20-át, amikor ennek a tömegnek nagy része hazamegy, és újra lehet majd élni egy kicsit a tó mellett.

És akkor jön a HVG, és megírja, hogy üres a Balaton. Reagált erre többek között a Mindenszó is, nagyon helyesen, képekkel illusztrálva a Balaton „ürességét”.

A Mindenszó csak egy dologban téved. Azt írják, hogy a HVG-nél totál hülyék dolgoznak. Ugyan, dehogy. Ott aljas, becstelen, hazug gazemberek dolgoznak. Akik ezt is bevállalják, a teljesen nyilvánvaló hazugság is ráfér az ocsmány pofájukra, a vélt politikai haszonért cserébe.

Ezeknél ócskább és undorítóbb propagandisták már csak a 444-nél meg a 24-nél lélegeznek.

A többi stimmel.

 

(badog.blogstar.hu, Bayer Zsolt)

 

Add tovább!

Kamu Geri Budapestje – Egy szál cigi miatt vertek agyon egy férfit a III. kerületben

Már háborog a libernyák értelmiség is az ellenzék miatt – Horn: a bizonytalan szavazókat tarthatják távol a rasszista megnyilvánulásaikról megismert baloldali jelöltek