in ,

APA KEZDŐDIK! – Soros civiljei nem vesznek el, csak átalakulnak – Újabb tüntetéshullám kezdődik a Parlamentnél

Nagyon úgy tűnik, hogy a sikertelenségbe fulladt demonstrációhullámot kipihenve új erőre kaptak Soros civiljei,

Nagyon úgy tűnik, hogy a sikertelenségbe fulladt demonstrációhullámot kipihenve új erőre kaptak Soros civiljei, hiszen azt tervezik, hogy pénteken délután újfent a Parlament elé vonulnak.

Tüntettek már a alaptörvény módosítása ellen, ugyan akciójuk igen csak gyengére sikeredett, de próbálkoztak a kormányalakítás megakadályozásával is, elsősorban azonban saját magukért vonultak utcára: a bevándorlást segítőket büntetőjogi felelősségre vonással fenyegető Stop-Soros törvény ellen, illetve a civiltörvény ellen, ami a finanszírozásukat teszi átláthatóvá a külföldről támogatott szervezeteknek.

Néhányan, a legkitartóbbak még próbálkoztak az alkotmánymódosítás elfogadása napján, aztán a melegfelvonuláson, majd úgy tűnt kifulladtak. Még Soros György is beismerte, hogy Orbán Viktor és kormánya megakadt a torkán. Mostanra mégis új ügyeket találtak, amelyek talán szimpatikusabbá tehetik őket a magyar emberek körében.

Az új szerephez pedig új köntös is kellett. Ezúttal éppen az otthonápolást tűzték a zászlajukra. A mozgalom élére pedig egy aHang nevű, idén februárban alakult szerveződést állítottak.  A PestiSrácok megtalálta a szociálisan rászorulókat eszközként felhasználó civileket, akikről kiderült, nem is olyan újak a porondon. Vagyis Soros-civil nem vész el, csak átalakul… 

 

“Mi nem tüntetünk, kiállunk magunkért és a sorstársainkért, akik nem tudnak kijönni a Kossuth térre” – hangzik a citrom-díj gyanús alakítás a Jobbikhoz köthető Alfahir portálon, ahol bejelentik, hogy a civil szervezetek újra demonstrációhullámot indítanak. Elsőként pénteken 17 órakor vonulnak az Országház elé, de a továbbiakra is nagyon sok tervük van. Most újra bizakodók, hátha friss jelmondatuk jobban hangzik, mint az hogy eresszük be a migránsokat…

 

A migránssimogatás után, és saját finanszírozásuk és embercsempészetet segítő tevékenységük védelmezése után, amelyhez nem igazán sikerült még minimális társadalmi támogatottságra sem találni, most igyekeztek valami szívhez szólóbb témát találni. Mi más is lehetne meghatóbb, mint a beteg szeretteiket otthon ápoló szegény emberek sorsa?

Gyorsan le is csaptak az otthonápolás témájára, így most éppen nem azt fogják skandálni a Kossuth téren, hogy “demokráciát” vagy “szolidaritást a migránsoknak”, hanem azt, hogy emeljék 50 ezerrel forinttal az ápolási díjat és január elsejétől legyen hivatalos munkaviszony az otthonápolás.

Nekik végül is mindegy, csak hallathassák a hangjukat, csak szerepelhessenek, SOS jelzéseket küldve az uniónak, hogy Magyarországon lábbal tiporják az emberi jogokat és a demokráciát.

No de kik is  a szervezők?

ÚJABB ERŐK A SOROS-HÁLÓZATBAN 

A háziápolás munkaként való elismeréséért demonstráló szervezet, aki az eseményt Facebook oldalán is büszkén hirdeti, nem más, mint az aHang nevű szerveződés. Közösségi médiafelületük és honlapjuk üzemeltetője a Magyarhang Nonprofit Kft. A céget az idei évben alapították. Azt, hogy ki, kik és honnan finanszírozzák a szervezetet, az egyelőre nem tették közzé.

Az aHang az április 21-i kormányellenes tüntetésen – Forrás: Youtube

Az Opten elektronikus cégadatbázis szerint a kft. ügyvezetője Varga Máté. Kapcsolati hálója alapján ő az a Varga Máté, aki a Soros György féle Civil Kollégium Alapítványnak is igazgatója is egyben. Az aHang alapítása februárra tehető, vezetői a Civil Kollégiumhoz és Schilling Árpádhoz, valamint nejéhez köthető Krétakör szabadságharcosai.

Blogjukból kiderül, hogy a szervezet eddigi rövid élete során annál jóval aktívabb tevékenységet folytatott. Kampányolt a kormány ENSZ-kampánya ellen. Több petíciót is indítottak, többek közt a migrációról szóló tájékoztatás megszüntetéséért, miniszterelnök-jelölti vitáért, a köztévé “felszabadításáért”, családi pótlék emelésért, valamint legutóbb hozzátartozói otthonápolás munkaviszonyként való elismeréséért. Petíciójuk aláírói között több Soroshoz köthető NGO is szerepel, mint a TASZ, az ÉLETFA vagy a Civil Kollégium.

“MEGSZÓLÍTANI MINDENKIT – ONLINE, AZ ÉTERBEN VAGY AZ UTCÁN”

Az aHang.hu “rólunk” menüpontja alatt nemcsak a csapattagok bemutatkozását, hanem a fő célkitűzéseiket is megtaláljuk. E szerint új utakat keresnek, továbbá ehhez eszközöket, céljaik, vagyis a változás eléréséhez.

ELKÉPZELTÜNK EGY KÖZÖSSÉGET, AMELYNEK ÉRTÉKRENDJÉT HELYBEN KIALAKULÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSEK HATÁROZZÁK MEG, DE EREDMÉNYEI TÚLMUTATNAK A LAKÓHELYÜNK ÉS AZ ORSZÁGUNK HATÁRAIN IS. FELTÉRKÉPEZZÜK, HOGY MILYEN TERÜLETEKEN VAN SZÜKSÉG KÖZÖS LÉPÉSEKRE A VÁLTOZÁSÉRT ÉS ÚJ, DIGITÁLIS KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁVAL SEGÍTJÜK A DEMOKRATIKUS TÉR NÖVELÉSÉT – ÍRJÁK.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szociálisan rászorulók, családtagjaikat otthon ápolók Soros legújabb civil szervezete kezében egy újabb eszköz céljaik eléréséhez, vagyis Soros György tervének megvalósításához, amelynek Orbán Viktor és kormánya az útjában áll.

Az aHang molinója egy másik kormányellenes tüntetésen

Varga Máté ügyvezető rövid bemutatkozásában elárulja, hogy ő a közösségszervező. Ezen meg sem lepődünk, hiszen Varga Soros régi, bevált embere. Saját bevallása szerint tíz éve foglalkozik hálózatokkal és mozgalmakkal. Jelenleg a közösségszervezés hazai elterjesztésén dolgozik kollégáival. 

A munkatársak között szerepel Papp Dóra, annak a Krétakörnek az igazgatója, amelynek vezető rendezője nemrég még azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja az országot, felesége pedig, aki a a Krétakör színésznője, egy előadásban anyaszült meztelenül, két férfihímtagot egyszerre kényeztetve népszerűsítette a művészetet, a szerelmet és a családi értékeket.

Az otthonápolás támogatása hangzatos szlogen zászlója alá beállt a szintén Soros György pénzelte kockás inges Tanítanék Mozgalommal együtt tevékenykedő, szorosan összefűződő CSEVE Csoport, élén Endrész Ferenccel. De megtalálható a harcosok között  a Lépjünk, hogy léphessenek Egyesület is, akik a választási kampányban hallattak magukról és igyekeztek a saját eszközeikkel megakadályozni a Fidesz kormányra jutását. Választási részvételre buzdító videót készítettek, melyhez főként olyan ismertebb szereplőket kértek fel, akik nyilvánosan is kiálltak az ellenzéki összefogás mellett.

A TASZ is mindenhol ott van, hogy népszerűsítse saját magát. nekik teljesen mindegy, hogy melegek, vagy szociálisan rászorulók, csak valakikért tüntethessenek, vonulgathassanak. A Facebook oldalukról letöltött fotón épp a Budapest Prideon parádéznak.

A sorból persze nem maradhatnak ki Soros legkitartóbb civiljei, a hangját Brüsszelig juttató TASZ sem. Úgy látszik, a Soros-tüzérség nagyágyúi is mindent készek bevetni, hogy népszerűséget szerezzenek, amit aztán a kötelező betelepítési kvóta és a migráció szervezése érdekében hasznosíthatnak. 

NINCS MIT KÖVETELNI, AZ EMMI PÁRBESZÉDET IND-T AZ ÁPOLÁSI DÍJRÓL

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleményben reált a pénteki tüntetésre és a szervezők követeléseire. Azt írják, demonstráció teljesen nyitott kapukat dönget, hiszen a kormány teljes mértékben egyetért azzal, hogy meg kell becsülni azokat, akik beteg hozzátartozójuk otthon ápolását vállalják. “

Az EMMI Szociális Ügyekért és Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkársága széleskörű párbeszédet indít az ápolási díj emeléséről, több szakmai és civilszervezet érdekképviselet és a szociális ágazati egyeztető fórum javaslatait is meg fogjuk hallgatni, és azt követően várhatóan ősszel javaslatot fogunk tenni a kormány számára az ápolási díjjal kapcsolatos intézkedésekről.

“A balliberális kormányokkal ellentétben – amelyek folyamatos megszorításokkal sújtották a legrászorultabbak is -, a nemzeti kormány számos intézkedést tett annak érdekében, hogy a hozzátartozójukat otthon ápolókat segítse. 

A legsúlyosabb állapotú hozzátartozót gondozók ellátása (a kiemelt ápolási díj) 2010 óta 63 százalékkal, 37 050 forintról 58 680 forintra nőtt.  Ezen  felül idén januártól bevezettük a tartósan beteg gyermeküket legalább húsz éven át otthon ápoló idősek számára az 50 ezer forintos nyugdíj-kiegészítést.

A korábbiakhoz képest az is fontos előrelépés, hogy a bruttó díjakból nyugdíjjárulékot is fizet az állam, ez azt jelenti, hogy az érintettek nyugdíjjogosultságot szereznek. Azon dolgozunk, hogy ezeknek a nehéz helyzetben lévő családoknak a megbecsülését, a mindennapi megélhetését, és szociális biztonságát tovább erősítsük” – fogalmaz a közlemény. 

Vezető kép: aHang Facebook

(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Elképesztő nívótlanság és alpáriság a Hír Tv betelefonálós műsorában – Tombol a Hír Tv-n a rasszizmus és a keresztényellenesség

AGYHALÁL – A liberálisok most a liberális kulturális diktatúra elleni tiltakozás ellen tiltakoznak