in ,

Hoppá! Orbán megbuktatása érdekében külföldi ügynökök is segíteni fogják az ellenzéket 2022-ben! Videó

külföldi ügynökök is be fognak avatkozni a magyar választásokba 2022-ben

Soros György kormánybuktató erői mellett külföldi ügynökök is be fognak avatkozni a magyar választásokba 2022-ben, hogy Orbán Viktort és a jobboldali kabinetet megbuktassák – derül ki A riporter oknyomozó anyagából. A riporter azt is bemutatja, a külföldi érdekeket kiszolgáló ellenzékiek tagjait kifejezetten kiképzik 2022-ig, ilyen képzések jelenleg is vannak Berlinben, a magyar politikába beavatkozni kívánó sötét erők pedig a következő két évben egyre közelebb jönnek majd Magyarországhoz, ezért a titkosszolgálatoknak és az operatív védelemnek is észnél kell lennie.

 

Íme a teljes adás:

A riporter: Orbán megbuktatása érdekében külföldi ügynökök is segíteni fogják az ellenzéket 2022-ben 2020.10.18

Itt az ideje, hogy még jobban felszívjuk magunkat 2022-re és már most elkezdjünk készülni a két év múlva esedékes sorsdöntő csatára. Mert akkor majd nem csak az ellenzékkel kell megküzdeni, hanem a magyar kormányt támadó illegális rendszerekkel és a liberális hálózattal is, amely profin szervezett, anyagi forrása pedig gyakorlatilag kifogyhatatlan”

– hangzik el A riporterben.

Szarvas Szilveszter A riporterben annak is utánajárt, ki volt az első ellenzéki politikus, aki először beszélt az ellenzéki összefogásról, ki volt a szellemi atyja az elvtelen szivárványkoalíciónak szélsőjobbtól szélsőbalig. Akár hiszik, akár nem, az ellenzéki összefogás kitalálója Karácsony Gergely volt, aki már 2011-ben azt mondta, hogy a Jobbikot is be kell venni a buliba. Szarvas Szilveszter az adásban keményen szembesítette az ellenzékieket saját bomlasztásukkal, elvtelenségükkel és gyávaságukkal, de Kocsis Máté és Kósa Lajos is elmondta a véleményét az ellenzéki horrorkoalícióról és a balliberális politikusokról. Gyávaság, alkalmatlanság, elvtelenség és hiteltelenség: ellenzék a neved! Még a választóktól kapott pofonok sem számítanak, mert a liberális erőknek külföldről sem engedik, hogy szót emeljenek a horrorkoalíció ellen. Hogy is írta Orbán Viktor az őszi évadnyitó esszéjében? az ellenzéki oldalon ugyan még léteznek különböző pártlogók, de valójában már nincsenek saját akarattal bíró pártok. A munka elvégezve: a Jobbiktól az LMP-ig mindenki bedarálva és betöltve, mint a kolbász. Az egykor önálló identitással bíró közösségeket felváltotta a Soros-hálózatot kiszolgáló baloldali népfront.

Nézze meg A riportert, amelynek második felében Farkas Örssel, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivőjével beszélgettünk hosszabban is.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Svéd és német elvándorlás van! Magyarországra menekülnek!

Támadnak a „toleráns” libernyákok! Ma hajnalban támadás érte a Nagycsaládosok Országos Egyesületének szerverét