in ,

Hont András: nem ártana tudni, hogy a 168 óra hülyült meg teljesen vagy a DK

Hont András közösségi oldalán osztott meg egy képet, melyen az látható, hogy a 168 Óra közzétett egy DK: Soros György áll Márki-Zay mögött című cikket

Hont András közösségi oldalán osztott meg egy képet, melyen az látható, hogy a 168 Óra közzétett egy DK: Soros György áll Márki-Zay mögött című cikket még szombat reggel. Bár a publicista is felhívja rá a figyelmet, hogy a cikkre mutató link már nem él, azonban a Civil Hetes szemlézte az írást. 

 

A 168 Óra azt írta:  az ellenzéki előválasztás utolsó napja előtt, péntek délután értékelte a DK szűkebb stábja az addig elért eseményeket. Mint ismert, a miniszterelnök-jelöltségért már csak Dobrev Klára és Márki-Zay Péter van versenyben. A lap információi szerint a Demokratikus Koalíció megbeszélésén Gyurcsány Ferenc, egykori miniszterelnök, a párt elnöke kijelentette: Soros György állt be Márki-Zay mögé, a hódmezővásárhelyi polgármester ennek köszönheti sikereit.

 

Nem ártana tudni, hogy a 168 óra hülyült meg teljesen vagy a DK

– összegezte a jelenséget Hont András.

 

Tegnap a publicista kifejtette véleményét Márki-Zay Péter politikájáról, elmondta, az elmúlt két napban három szervezet is jelentkezett támogatóként; egy teljesen, egyiknek a fele, egy meg félig. Fölsorakozott mögötte az MSZP, amelyik már alig létezik, a fél SZDSZ, amelyik már nem létezik, és félig a Párbeszéd, amelyik soha nem is létezett. Úgyhogy nagyjából minden változatlan – mondta Hont András.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Bese Gergő atya: egy évtized eredményeit veszélyeztetné a kormányváltás

Ez egyre jobb – DK: Soros György áll Márki-Zay mögött – Írja a 168 óra