in , ,

Agyhalál – KARÁCSONY BELEEGYEZÉSÉVEL MECSET ÉPÜLT (VIDEÓ)

A zuglóiak hiába kezdtek aláírásgyűjtésbe és hiába tiltakoztak ellene, a polgármester nem hallgatta meg őket

A zuglóiak hiába kezdtek aláírásgyűjtésbe és hiába tiltakoztak ellene, a polgármester nem hallgatta meg őket, a Magyar Iszlám Közösség így tavaly a kerületben élők megkérdezése nélkül hozott létre mecsetet egy családi házban.

Bár a Magyar Iszlám Közösség elnöke akkor azt állította, nem adnak helyet szélsőséges eszmék terjesztésének, néhány napja mégis pozitívan mutatták be a Saría-törvénykezést. A hazai iszlamisták csütörtöki, cinikus hangvételű közleményükben a holokauszt félremagyarázásával igyekeznek beállítani magukról azt, hogy Magyarországon ők a gyűlöletkeltés célpontjai.

 

A zuglóiak hiába kezdtek aláírásgyűjtésbe és tiltakoztak ellene, a polgármester nem hallgatta meg őket, a Magyar Iszlám Közösség így tavaly a kerületben élők megkérdezése nélkül hozott létre mecsetet egy családi házban. Bár a Magyar Iszlám Közösség elnöke akkor azt állította, nem adnak helyet szélsőséges eszmék terjesztésének, néhány napja mégis pozitívan mutatták be a Saría-törvénykezést. A hazai iszlamisták csütörtöki, cinikus hangvételű közleményükben a holokauszt félremagyarázásával igyekeznek úgy beállítani magukat, hogy Magyarországon ők a gyűlöletkeltés célpontjai.

Az iszlám híres jelképe, egy arany félhold díszíti a Magyar Iszlám Közösség mecsetének kapuját Zuglóban. A Karácsony Gergely által vezetett kerületbe a közösség egy évvel ezelőtt költözött be, mégpedig egy családi házat vásároltak itt maguknak, amit egy gyors felújítás után használatba is vettek – írja a PestiSrácok.hu.

Bár a Magyar Iszlám Közösség vezetője korábban azt nyilatkozta, hogy a központban nem lesz megengedett a politizálás és a szélsőséges eszmék terjesztése, nemrégiben a zuglói mecsetben a Saríát, az iszlám törvénykezést pozitív köntösben népszerűsítő rendezvénysorozatba kezdtek.

GÉPFEGYVERREL PÓZOLÓ IMÁM, AKI A SARÍÁT NÉPSZERŰSÍTI

A nyugati világban a Saría-törvénykezést mindenhol a szélsőséges iszlám alapjaként kezelik, amelynek része a dzsihád is. Szaúd-Arábiában a Saría nevében embereket végeznek ki, az Iszlám Állam a saríára hivatkozva gyerekeket feszített keresztre, és nőket gyilkolt meg. Kovács Miklós Ahmeddel az Echo TV szeretett volna interjút készíteni, de a Magyar Iszlám Közösség imámja nem fogadta el a felkérést. Kovács megszólalása pedig fontos eleme lenne az ellentétek kitárgyalásának, ő ugyanis egyik szószólója a muszlim törvénykezés terjesztésének. Az imám arra is magyarázatot adhatna, hogy nemrég miért pózolt egy Kalasnyikovval a Facebook-profilján.

Kovács Miklós Ahmed, a Magyar Iszlám Közösség imámja

Kovács Miklós Ahmed, a Magyar Iszlám Közösség imámja
Fotós: Facebook

Karácsony Gergely szerint Magyarországon vallásszabadság van, de Zugló polgármestere nem csak most hivatkozik a vallásszabadságra. Egy évvel ezelőtt is ezzel magyarázkodott a helyieknek, akik között óriási felháborodást keltett a mecset létesítése. Ám hiába tiltakoztak ellene, és kezdtek aláírásgyűjtésbe, Karácsony Gergely eltanácsolta őket.

A magyarországi muszlimok választása vélhetőleg azért esett Zuglóra, mert tudhatták, hogy ott Karácsony személyében egy olyan polgármesterrel kell tárgyalniuk, aki a brüsszeli megközelítés híveként az úgynevezett kulturális sokszínűség eszméjét szem előtt tartva semmiféle akadályt nem gördít a mecset létrehozásának útjába, sőt, inkább meggyőződéssel támogatja azt.

KIBÚJIK A SZÖG A ZSÁKBÓL: FENYEGETŐZIK A MAGYAR ISZLÁM KÖZÖSSÉG

Cinikus hangvételű, az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált a zuglóiak félelmeire a Magyar Iszlám Közösség, a társaság szerint folyamatosan folyik a gyűlöletkeltés a muszlimok ellen.

Tudjuk, hogy kampány van, de mi köze ehhez egy világvallásnak és egy bejegyzett egyháznak? Az utóbbi száz évben nem a muszlimok küldték Auschwitzba zsidó honfitársainkat, nem mi követtük el a romagyilkosságokat, s nem mi követtünk el terrorcselekményeket!

– érvelnek sajátosan az ártatlan emberek megkínzását, meggyilkolását, a fegyverekkel történő fenyegető pózolást, a keresztények kiirtását természetes dolognak tartó saría-hívők.

A SARÍA ÍTÉLKEZÉS ALAPJAI

A téma világhírű szakembere, Bill Warner, az Észak-Karolinai Állami Egyetem politikai iszlám-szakértője, a Saría törvénye nem muszlimoknak című könyv szerzője a következőképpen foglalta össze az iszlám jogrendszert:
– nincs vallásszabadság; nincs szólásszabadság; nincs szabad véleményalkotás; nincs művészi szabadság; nincs sajtószabadság; nincs egyenlőség – a nem muszlimok, azaz a kafírok, soha nem egyenlők a muzulmánokkal; a saría törvénye szerint a különböző embercsoportokat nem illeti meg egyenlő védelem.
– Az igazságszolgáltatás kettős, más jogszabály vonatkozik a muszlim férfiakra és más a nőkre, illetve a nem muszlimokra; nincs női egyenjogúság; a nők megverhetők; csak a muszlimok viselhetnek fegyvert.
– Nincs demokrácia, mivel a demokrácia azt jelentené, hogy egy nem muszlim egyenlő egy muszlimmal.

MOHAMEDNEK HISZEK, NEM A BALOS ÉRTELMISÉGNEK

Könyveinek kiadása alkalmából érkezett Magyarországra Bill Warner, amerikai tudós, iszlám szakértő, aki egyedi módon közelíti meg a muszlimok vallását. Elmélete szerint különbséget kel tenni az iszlám, mint vallás, és a politikai iszlám között. Bár sokan nehéznek tartják az iszlám tanulmányozását, a megfelelő közelítéssel a professzor szerint bárki megértheti azt, de úgy érzi, a migránsokat simogatóknak ez még nem sikerült.

A teljes cikket ITT olvashatják!

Az Echo TV riportját itt láthatják:


(magyaridok.hu)

 

Migration Aid ügy – Összevissza beszél a szakértő szerint a migránssimogató Migration Aid igazgatója

Jobbik – Anál gate – A Fidesz felszólította Janiczak Dávidot, hogy mondjon le