in ,

Jobbik – Anál gate – A Fidesz felszólította Janiczak Dávidot, hogy mondjon le

A női beosztottját anális erőszakkal fenyegette a Jobbikos politikus

A Fidesz felszólította Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy távolítsa el pártjából az egyik női beosztottját nemi erőszakkal fenyegető Janiczak Dávidot, amennyiben a Jobbik alelnöke, Ózd polgármestere a történtek után nem hajlandó önként távozni a közéletből.

Novák Katalin, a kormánypárt alelnöke pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatón nem kívánta idézni az ellenzéki politikus által korábban elmondottakat, amelyekről a PestiSrácok.hu számolt be.

A Fidesz alelnöke megdöbbentőnek nevezte, hogy Janiczak Dávid milyen stílust enged meg magának, hogyan kezeli a nőket. Kiemelte, elfogadhatatlan a másik ember megalázása, erőszakkal fenyegetése.

Novák Katalin szerint az ilyen erőszakos, durva viselkedésnek nincs helye a magyar közéletben, ezért a Jobbik alelnöke nem tehet más, mint hogy távozik a közéletből. Amennyiben erre nem hajlandó, akkor Vona Gábornak, a Jobbik elnökének kell felszólítani őt erre

– hangsúlyozta.

A kormánypárti politikus az ellenzéki pártok női képviselőit is arra kérte, tegyék nyilvánvalóvá, hogy számukra is elfogadhatatlanok az ilyen kijelentések. Novák Katalin emellett azt is kérte, hogy ne közösködjenek egy olyan párttal, amelynek második embere ilyen megnyilvánulásokra képes.

Novák Katalin kérdésekre válaszolva a „Simicska-média” Fidesz ellen indított lejárató kampányának újabb hazug elemeként értékelte a fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár egymilliárd forintot meghaladó offshore vagyonáról szóló híreket.

Fotós: Facebook

Hangsúlyozta, ebben a kérdésben a Szabó Zsolt által elmondottakat tartja mérvadónak.

ÍGY VÉDEKEZIK A NŐGYALÁZÓ JANICZAK

A női beosztottját anális erőszakkal fenyegető jobbikos politikus facebook-bejegyzésében azt írta, ő is csak emberből van, és szerinte a felvételek illegálisan készültek. Az ózdi polgármester ugyan bocsánatot kért mondataiért, ám posztja alatt többen (főként hölgyek) élesen bírálták a nőkkel szembeni vállalhatatlan viselkedése, erőszakkal fenyegetőzése miatt, és kiemelték, ezek után nem méltó egy város vezetésére.
(magyaridok.hu)

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

Agyhalál – KARÁCSONY BELEEGYEZÉSÉVEL MECSET ÉPÜLT (VIDEÓ)

A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA A LEGNAGYOBB POLITIKAI BOTRÁNY ZAJLIK A JOBBIKBAN