in ,

A Simicska család partiba vágta a libsi média szűzlányát.

Igaz, hogy néha el kell hallgatni néhány jobbikos botrányt, de amúgy az Index „továbbra is zavartalanul” hazudhat.

Tetszik érteni, mi megy itt? A Simicska család partiba vágta a libsi média szűzlányát, és valahogy el kellene tussolni a balhét. Nagy a szégyen, lesütött szemmel hazudik a liberó família. Kábé ugyanez a társaság néhány hónapja is nagy érdemeket szerzett abban, hogy desszertet készítsen moslékból. Akkor éppen azt hazudták, hogy nem tudták, honnan jön a pénz a Vs.hu-hoz. Amikor nagy nyilvánosságot kapott a portál finanszírozásának háttere, és már nem lehetett tovább elkenni a fekáliát, visítva menekültek a munkahelyükről a sajtószabadságra hivatkozva.

Most nagyobb a baj. Vége a függetlenségi mítosznak, Kálmán Olgává lett az Index. Ugyanaz a libsi banda most éppen azzal hülyíti magát és a közvéleményt, hogy az Index függetlenségét egy alapítvány védi meg Simicskától. Értik, egy alapítvány, amelyben, ismétlem: Simicska rokona és céges ügyvédje ül. Annak a nagyvállalkozónak az ölelését élvezi az Index, aki ellentmondást nem tűrve, „orbánistákat kib…szva” 180 fokos fordulatra kényszerítette a tulajdonában lévő Magyar Nemzetet, Hír TV-t, Heti Választ, Lánchíd Rádiót.

Azóta az oligarcha nyíltan beállt a Jobbik mögé, és tévéjében épp csak az időjárás-jelentésben nem szerepel Vona Gábor. Simicska tehát tényleg maximális garancia a sajtószabadságra, kábé annyira, mintha az Alien űrszörnye demográfia programot irányítana. Az arctámadó most épp az Index fejére tapadt és átnyomja a petéit. Még nem rossz, még nem éreznek semmit. Csak akkor fog fájni, ha majd előjön a nyálkás kis undorító lény.

forrás: magyaridok.hu

Bayer Zsolt írása – Egy mondat Szotyori-Lázárról

Az Index.hu – A liberális világítótorony fénye örökre kialszik…