in ,

A Simicska féle G-nap arra volt jó, hogy kiderüljön ki az áruló a nemzeti oldalon – Vannak még páran ma is

Kibújt a szög a zsákból

A G-nap vízválasztó volt. Akkor bújt ki a szög (árulók) a zsákból. Néha jó az ilyen. Persze nehézséget okoz, meg elveszik a jobboldaltól a Magyar Nemzetet, a Lánchíd rádiót és a Hír Tv-t is. 

A  belső árulásnak már csak ilyen a természete: felbomlik valahol a megszokott rend, Diablo szétdobál mindent, és kialakul a káosz. Ez történt a jobboldalon azon a bizonyos G-napon is. Ha nem is a nulláról, de újra el kellett kezdeni építkezni. Lett Karc Fm a Lánchíd rádió helyett, a Magyar Nemzet helyett Magyar Idők, Hír Tv-ből Echo Tv, az árulók, a többiek meg mentek a kukába, az összes jobboldaliból hirtelen balliberálissá vedlő gazemberekkel együtt, Szerető Szabolcstól Bella Leventéig.

Árulók kétezer éve is léteztek.

Itt a Húsvét, és hát bizony egy árulás következménye lett Jézus sorsa is.

Jézus megkérdezte: „Júdás, csókkal árulod el az Emberfiát?”

 

Tudják mi lett az áruló Júdás sorsa?

Iskáriótes Júdás saját kezei által lelt halálra, miután nem sokkal Jézus Krisztus elárulása után öngyilkosságot követett el. Bár lelkiismeret furdalás marta, és szíve tele volt bűntudattal, bűnének megbánására mégsem nem jutott el.

Máté bizonysága szerint Júdás felakasztotta magát. Erről így olvasunk pontosan: “Ő pedig eldobván az ezüst pénzeket a templomban, eltávozék; és elmenvén felakasztá magát. A főpapok pedig felszedvén az ezüst pénzeket, mondának: Nem szabad ezeket a templom kincsei közé tennünk, mert vérnek ára. Tanácsot ülvén pedig, megvásárlák azon a fazekasnak mezejét idegenek számára való temetőnek. Ezért hívják ezt a mezőt vérmezejének mind e mai napig” (Máté 27:5-8).

Lukács feljegyzése szerint Júdás alázuhant, és teste pedig kettészakadt. Ezt pontosan így találjuk az Apostolok Cselekedeteiben: “Ez hát mezőt szerze hamisságának béréből; és alá zuhanván, elhasadt középen, és minden belső része kiomlott. És ez tudtokra lőn mindazoknak, kik Jeruzsálemben lakoznak; úgy hogy az a mező tulajdon nyelvökön Akeldamának, azaz Vérmezőnek neveztetett el” (Apostolok Cselekedetei 1:18-19).

 

Teljesen mindegy, hogy pontosan melyik beszámoló az igazság. Júdás oda került, ahová való.

 

Nekünk is vannak kis árulóink idehaza, igaz, Júdáshoz képest sehol sincsenek, de azért igyekeznek.

 

Soroljunk fel pár ilyen árulót, az igazság kedvéért:

  • Dévényi István
  • Torkos Matild
  • Szerető Szabolcs
  • Bella Levente
  • Balavány György

és még sokan mások.

 

Nézzék meg, hogyan írtak és beszéltek régebben ezek az emberek a G-nap előtt a jobboldalról, a Fideszről és Orbán Viktorról. Orbán Viktor nem ment sehova, a politika palettáján ugyanott maradt, csupán említett árulóink indultak meg egy másik irányba. Balra.

És bizony ma is vannak még árulók a nemzeti oldalon. Az emberek természete már csak ilyen. Olyanok ők, akik az első adandó alkalommal hátat fordítanak hazájuknak és a nemzeti oldalnak. Nem árt résen lenni!

 

És hogy mi az árulás anatómiája? Nem tudjuk, mert el sem tudjuk képzelni mi mozgatja ezeket az aljas gazembereket. Mi nem változtunk, ők változtak. Amennyiben Orbán Viktor felszámolná a déli határzárat, az lmbt propaganda mellé állna, és beengedné a migránsokat, elpártolnánk tőle, de nem tesz ilyet, a bizalmunk pedig nekünk töretlen. Ritka az ilyen, hogy ennyire bízzunk egy politikai vezetőben. Erről ismerszik meg egy államférfi. Mi nem Orbán Viktor mellett vagyunk elkötelezettek, hanem a hazánk mellett, és mivel Orbán Viktor is ezt képviseli, mi támogatjuk őt!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer Zsolt is undorodik az áruló Dévényi Istvántól

Varga Judit: több tiszteletet Közép-Európának! Az európai baloldal mindenkit elhallgattatna, akivel nem ért egyet, és amikor lehetősége van rá, ezt meg is teszi.