in ,

Áll a bál! Menesztik az Index főszerkesztőjét, Szombathy Pált

A hvg.hu értesülései szerint egy céges konfliktus miatt leváltották az Index főszerkesztőjét

A hvg.hu értesülései szerint egy céges konfliktus miatt leváltották az Index főszerkesztőjét, Szombathy Pált. A kiadónál történt változások érinthetik Bodolai László igazgatósági elnök pozícióját is.

A hvg.hu értesülései szerint visszahívták pozíciójáról Szombathy Pált, az Index főszerkesztőjét. A portál szerint ezt hamarosan közleményben is bejelentik. A sajtóhír szerint a lapnál és a kiadónál történő változások érinthetik Bodolai László igazgatósági elnök, a lapot kiadó alapítvány elnökének pozícióját is. A portál indexes forrásokra hivatkozva azt írja, a konfliktus hátterében egy cégen belüli vita áll. Másfél hete Balogh Ákos Gergelyt, a lap egyik főszerkesztő-helyettesét küldték el a próba ideje alatt. Balogh kirúgását Szombathy azzal indokolta, hogy az elmúlt három hónapban kiderült, hogy nem egyformán gondolkodnak az Indexről és az Index-főszerkesztő-helyettesek szerepéről.

A korábbi Index július 24-én szűnt meg, amikor egy vélhetően előre eltervezett színjáték keretében az egész szerkesztőség felállt.

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Varga Judit: az Európai Bizottság az embercsempészet támogatását várja el Magyarországtól!

Az SZFE-s agyhalottak tovább provokálnak