in ,

Háromszor annyiba kerül egy budapesti strandon a hamburger, mint a Balatonon

Akkor erről ennyit

Szakmányban elindult a balliberális médiában a Balaton lejáratása. A forgalom azért marad el a szezon elején, mert sok az eső, sok a rossz idő, nem azért mert drága. Mi itt vagyunk, látjuk mi folyik itt.

A HVG és Index egyszerre kezdte lejáratni a Balcsit, puszta politikai okokból, azért, mert szerintük minden szar, ami magyar.

 

Akkor most jön néhány ellenpélda: Pünkösdkor, amikor beütött a jó idő, egy hajszálat nem tudtunk a strandon leejteni, tele volt. Most hétvégén a Lidl, az Aldi, a Spar és még a kisboltok is annyira tele voltak, hogy nem volt kedvünk kiállni a sor végét.

Balatonszéplak-alsón például a szabadstrandon ezer forint egy buci nagy hamburger, gazdagon zöldséggel, hússal. Budapesten a Paskál strandon, ami fizetős strand, tehát fizetsz belépőt is, ott egy hamburger 3 ezer (!) forint. Erről nem ír sem a HVG, sem az Index. Balatonon vannak olcsóbb, és drágább szállások is, mint mindenhol. Budapesten csak drága szállások vannak.

Nem mennek külföldre sem az emberek, mert sokkal drágább utazással, szállással, étkezéssel, mint a Balaton, sokkal, de sokkal drágább.

 

 

A Balaton meg sokszor tényleg olyan színekben pompázik, mint egy tenger, nem muszáj elhinni, de azért mutatunk róla egy saját fotót:

A Balaton jó, szeret idejönni minden baloldali és jobboldali egyaránt. Ez nem politikafüggő, csak a kretén HVG és a kretén Index szerint.

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Bognár Zsolt színművész arról, hogy az Amerika Népszava Orbán Viktor halálát kívánta

Egy letiltott videó a kommunistákról – Hazám árulói – Videó