in ,

A „Mi vagyunk a többség” elnevezésű kisebbség és még sok más ellenzéki tüncikéző csoport akcióba lendül május 8-án

Nem nyugszanak

Nem bírják elviselni a vereséget, mozgolódnak, tüncikéznek, goa partyznak az Octogonon, mi pedig, a csendes többség, már nagyon unjuk ezt!

Elegünk van abból, hogy egy demokratikusan megválasztott kormány ellen tüntetnek, mert szerintük csalás volt, amikor nem volt csalás, sőt a Fidesz kárára „elment” egy mandátum. Talán inkább nekünk kellene tüntetni!

Elegünk van, mert ostoba hazugságokkal utcára hívnak embereket és antidemokratkus cselekményekre buzdítják a megtévesztett csürhét, rendőröket provokálnak, újságírót bántalmaznak, erőszakot akarnak kiprovokálni.

Elegünk van, mert akik április 8-án délelőtt még demokráciát láttak, este tízkor már diktatúrát kiáltoztak, nos ezek a kiáltozók hiteltelenek és inkább takarodjanak el a közéletből, mert leváltották őket! A többség leváltotta az ellenzéket.

Ti pedig, kedves becsapott tüncikézők, húzzatok el végre napozni a Balcsira, Horvátországba, menjetek fesztiválokra, üljetek be a romkocsmába világmegváltani, de hagyjátok megalakulni a kormányt, úgy, ahogy azt közel 3 millió ember április 8-án eldöntötte!

Ne húzzátok ki a gyufát!

 

mindenszo.hu

Troll: Ha jobboldali újságíró böfögte volna fel, amit Sváby András, már keresztre feszítették volna (videó)

Kérés Schilling Árpádhoz, ha elhagyja az országot…Vigyen magával még egy embert!