in , ,

Troll: Ha jobboldali újságíró böfögte volna fel, amit Sváby András, már keresztre feszítették volna (videó)

Bizony

Ha egy jobboldali újságíró böfögte volna fel magából azt, amit az ATV-s Sváby András, akkor a haladó újságírók már keresztre feszítenék az illetőt, mi, konzervatívok meg kesztyűs kézzel bánunk Svábyval, de miért? – tette fel a kérdést az Echo TV Troll című péntek esti műsorában Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese.

Ismertette, miközben Sváby András gusztustalansága nem kapja meg a méltó büntetését, aközben a ballib sajtó atomjaira szedte a TV2-t, mert a csatorna Soros György eutanázival kapcsolatos hozzáállásáról közölt hírt a milliárdos édesanyjával összefüggésben.

 

Boros Bánk Levente, a Médianéző Kft. ügyvezetője egyetértve Szarvas Szilveszterrel hozzátette, “az ellenzékiek fordított esetben már listáznának, hogy ki háborodik fel, ki nem, melyik tanszék határolódik el, Farkasházy Tivadar elsőként követelné, hogy rúgják ki az adott jobboldali újságírót, bontsák fel a szerződését”. “Ez az emberi minőséget mutatja, és a baloldalon nagyon sok ilyen emberi minőség van” – egészítette ki Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

Szarvas Szilveszter a műsorban megvédte Kásler Miklóst, az Emberi Erőforrások Minisztériumának új tárcavezetőjét, akit durván elkezdett támadni az ellenzéki sajtó. “Szokás szerint hazudnak. Közönséges hazugság, hogy Kásler Miklós azt mondta volna, hogy a Tízparancsolattal lehet gyógyítani. Kásler a megelőzést mondta.

 

Márpedig az életmódnak van köze a megbetegedésekhez és a megelőzéshez. Ha az MSZP tartotta volna magát a Tízparancsolathoz, akkor nem lettek volna kleptomániások és most nem küszködnének az elmúlással” – mondta Szarvas Szilveszter.

 

A Dobos Marianne vezette Trollban az is szóba került, hogy az egykor szebb napokat látott Heller Ágnes filozófus ezúttal abban látja az ellenzék esélyét, ha egységesen beállnak Márki-Zay Péter mögé, akit már mint „alapító atyát” nevez meg.

 

Pindroch szerint az fáj nekik, hogy körön kívül kerültek. Boros Bánk Levente úgy vélekedett, amit Heller művel, az maga a bolsevik tempó, Szarvas Szilveszter pedig arról beszélt, hogy Márki-Zay Péter és Lukácsi Katalin belekapaszkodott abba, ők új ellenzéki pártot, új ernyőszervezetet hoznak létre, majd „Márki-Zay összeszedte a Viszlát kétharmad legkitartóbb hülyéit és most megpróbálják lebontani a rendszert.”
(pestisracok.hu)

NA VÉGRE! – NAGY AZ ÖRÖM! – Itthagyja Magyarországot Schilling Árpád! – Nem fogod elhinni hova megy!

A „Mi vagyunk a többség” elnevezésű kisebbség és még sok más ellenzéki tüncikéző csoport akcióba lendül május 8-án