in ,

Vége! Le kéne mondania! Összeomlóban Vénaszájú támogatottsága: kivonultak a képviselők a testületi ülésről

A polgármester harmadmagával maradt a teremben.

„Eredménytelenül zárult ma a Budavári Önkormányzat testületi ülése, miután V. Naszályi Márta polgármester harmadmagával maradt az ülésteremben, mivel a képviselők, jobb- és baloldaliak közösen, elhagyták a termet” – számol be közösségi oldalán Böröcz László, a körzet ( az V. kerület egy részével együtt – a szerk.) áprilisi fideszes képviselő-jelöltje.

Ismert: Budavárban két hete tartottak időközi önkormányzati választást, mivel az eddigi képviselő, Gelencsér Ferenc a parlamentbe (és a Momentum elnöki székébe) távozott. A szeptember 10-i megmérettetést 50 százalék feletti eredménnyel a fideszes jelölt, Fazekas Csilla nyerte.

Mindez azt eredményezte, hogy

megbillenni látszik (két renitens jobbikos képviselő miatt is) a párbeszédes polgármester, V. Naszályi Márta közgyűlési többsége.

Úgy tűnik, V. Naszályi azóta sem azon dolgozik, hogy biztosítsa támogatottságát a képviselő-testületben: Böröcz posztja szerint azért vonultak ki a képviselők a szerdai ülésről, mert egy sor mondvacsinált törvényességi kifogást emelt a polgármester a jegyzőjén keresztül, amivel megpróbálta megakadályozni, hogy a Fidesz-KDNP és a független képviselők előterjesztéseit napirendre vegye a testület.

Olyan ügyek nem kerülhettek napirendre, mint az szmsz módosítása, fűtéstámogatás, játszótér-felújítás.

„Polgármester asszony jövő csütörtökre hívta össze a megismételt testületi ülést, képviselőink törvényességi kifogással éltek a Budapesti Kormányhivatal illetékeseinél az előterjesztések napirendre vételének jogtalan megakadályozása miatt” – tájékoztatja követőit Böröcz, aki így zárja posztját: „képviselőink továbbra is nyitottak az együttműködésre, bízunk benne, hogy a budaváriak érdekében polgármester asszony is meg tud békélni azzal, hogy elvesztette támogatottságát a testületben”.

 

 

(mandiner.hu)

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Futóbolondok – Pulai: a Fidesz soha nem látott mélyrepülésben van – Aha, azért nyeri meg az összes időközit

Parkot neveznek el Wittner Máriáról Csepelen