in ,

Na, ennek is lefőtt a kávé? Fegyelmi eljárást kezdeményeznek Vénaszájú Márta ellen

15 napos határidőt adtak V. Naszályi Mártának a törvénysértések megszüntetésére, de ennek nem tett eleget.

Az I. kerületi képviselő-testület fegyelemi eljárást indított V. Naszályi Márta, a városrész polgármestere ellen, mivel a polgármester sorozatos törvénysértései akadályozzák a testület törvényes működését és a képviselők tájékoztatáshoz való jogát – olvasható a Vasárnap.hu-n. 

Az eljárás a városrész lakóinak megvonásához vezetett önkormányzati támogatások, tanszer- és gyógyszertámogatások elmaradása, valamint a képviselő-testület munkájának akadályoztatása miatt indult. A polgármester számos képviselő-testületi határozatot sem hajtott végre, amelynek következményét a helyi közösség szenvedte el.

15 NAPOS HATÁRIDŐT ADTAK V. NASZÁLYI MÁRTÁNAK A TÖRVÉNYSÉRTÉSEK MEGSZÜNTETÉSÉRE, DE ENNEK NEM TETT ELEGET, ÍGY ELINDÍTOTTÁK A FEGYELMI ELJÁRÁST.

Gulyás Gergely Kristóf, önkormányzati képviselő továbbá bejelentette, hogy egy vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezik a Ruszwurm cukrászda ügyében.

 

 vállalkozás 2011 óta működik az I. kerületben, de 2016 óta sem bérleti díjat, sem más kötelező hozzájárulást nem fizetett az önkormányzatnak.

Az ügy kiterjed vesztegetési vádakra is, amelyekről a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást.

 

 

A vizsgálóbizottság 30 napos határidővel készít jelentést az ügyek feltárásáról, beleértve V. Naszályi Márta magyarázatát is. Amennyiben szükséges, a bizottság szankciók alkalmazására javaslatot tesz a törvények keretein belül. Az események hátterében állítólagos korrupciós vádak és jogerős bírósági döntések is szerepelnek, melyeket a képviselők teljes körűen kívánnak feltárni a vizsgálóbizottság segítségével.

 

 

 

(Mandi)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Bayer Zsolt gratulált Szilvay Gergelynek, mert nekiment a sátánista Perintfalvinak

Nyílt levél – Bohár Dániel cikket írt Európáról és azt kérdezte: „Mi lesz veled, Európa?” – Itt a válaszunk Bohár Daninak