in ,

Vége! A csávó befuccsolt! Mentális egészségét félti Molnár Áron – egy időre leáll a noÁr mozgalom + Mindenszo.hu kommentár

Nem, noár, nem erről van szó!

Molnár Áron színész a noÁr Instagram-oldalán tett közzé egy videót, melyben bejelentette, hogy a mozgalom egy időre befejezi a működését.

A színész a fizikai és mentális egészség megőrzését emelte ki fontosnak, mint a döntés hátterében álló okokat. A mozgalom egyik vezető alakja is hasonló indokok miatt választott más utat, és hiányzottak olyan pozíciók a mozgalomban, amelyek nélkül nem tudták fenntartani a tempót.

Bár – mint mondta – a mozgalom kiemelkedően sikeres volt a közösségépítésben, adománygyűjtésben és szervezetfejlesztésben, mégis szükség volt arra, hogy átgondolják a kudarcokat és sikereket. Ennek eredményeként úgy döntöttek, hogy

időszakosan leállnak, és ezalatt nem fogadnak adományokat.

Arra ösztönözték az eddig támogatókat, hogy más szervezeteket keressenek, akik hasonlóan elkötelezettek és aktívak. A színész hozzátette, hogy ha szükség lesz rájuk, természetesen visszatérnek a tevékenységükhöz.

 

 

 

 

Mindenszo.hu kommentár: mi van, noÁrka? Elvitte Pszicho Peti a showt? Nem megy a biznisz? Nem mennek a pólók? Most már a Peti pólók mennek? Neked eleve nem kell a mentális egészségedet óvni semmitől, mert olyanod eleve nem volt. Az van, hogy nem megy a bolt és bezársz. Ennyi. Végre. A kutya sem kíváncsi rád.

 

 

 

 
 

 

      


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

Ezt Niedermüller nem teszi ki az ablakba – A húgytengerré változott Ligetvárosról

Kamu Geri Budapestje valami undorító – Dugó az úton, szemét a járdán – így fest az Üllői csütörtök reggel (Fotók)