in ,

Noár már tombol, mert kihagyták a pénteki buliból – Nagyon jó a műsor a baloldalon

Tombol a hülyegyerek

Noár, Puki, Rékasi Zsiga, Feketeruhás Nővér, Pankotai Lili, a NAV-os zöld könyves András és a többi hülye, akit a nemzetközi bal kihúz a cilinderéből. Mindig kell egy másik idióta, mert a régi elkopik.

 

Most éppen Pankotai Lili és Noár lett parkolópályára állítva, ezért tombolnak is rendesen. Kimaradnak a pénteki buliból és most szomorkodik mindkettő.

Annyira átlátszó ez az egész. Annyira szánalmas, kilóg a lóláb.

 

A baloldal nem képes felmutatni semmit, ezért most megszervezték az infulenszereket, hogy meg a sajtóját, hogy kezdjen politizálni.

És elkezdtek. A bukás garantált.

Kivárjuk.

 

 

mindenszo.hu

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

A mindenszo.hu Csapatának rendkívüli közleménye – Kérjük a segítségedet!

Leginkább egy pride-felvonulásra hasonlított a pénteki tünci – Fotók a színvonalról – Túl sokan nem voltak