in ,

Bognár Zsolt megállapította, hogy Noár annyira buta, hogy még helyesen írni sem tud

A hitelt érdemlőség hiteltelenje

Molnár Áron legfrissebb megszólalásában megpróbálja az orosz-pártiság kényszerzubbonyát – szemben a miniszterelnök békepárti meggyőződésével – Orbán Viktorra erőltetni. Eltekintve írása szokásos és célzatos maszatolásától, egy mondata mellett nem mehetek el szótlanul.

Így fogalmaz nyelvünk felkent őre, a Sztárbox bajnoka, a mozgalmi pólókirály, aki egyebekben foglalkoztatott SZÍNMŰVÉSZ:
,,Navalnij dokumentumfilmjét Putyin brutális dácsájáról, amit Putyin az orosz társadalomtól ellopott pénzből /!!! építetett !!!/, az orosz társadalom 17%-a tartotta hitelt érdemlőnek.”

Molnár Áron, ha már magára ölti a népnevelés magasztos gúnyáját és alpári stílusú társaival egyetemben Nagy László költő szavait idézve, dúlt hiteinek gyakorta ,,állít káromkodásból katedrálist” és ez cseppet sem zavarja, nos, ha lehet, figyeljen már oda a műveltető ige helyes használatára, azaz Putyin nem ÉPÍTETETT, hanem ÉPÍTTETETT, ha szabad kérnem. Ne süllyedjen már a Bangóné-Kunhalmi duó ,,képviselőkbe folytani a szót” szemet bántó szintjére.
A ,,hejesírás hejes” alkalmazásának hiányát meggyőződésem szerint a magyar társadalom nem 17 százaléka, hanem a komplett egésze helyteleníti egy, a nyilvánosság tereiben gyakorta megszólaló értelmiségitől.

Há’ nem? De.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Agyhalál – Íme a „gyermekvédő” tünci ordibáló agyhalottja – Videó

Itt a teljes beszéd! Orbán Viktor évértékelője – Orbán: a két lemondott női politikusban több méltóság van, mint a baloldal összes vezetőjében együttvéve