in ,

Rákay Philipék kizárólag tiszta tekintetű, tehetséges fiatal színészekben gondolkodtak, ezért NoÁrt nem kérték fel

A Petőfi-film kreatív producere arról is beszélt a Mandinernek, visszautasították-e színészek politikai okokból felkérésüket.

Megesett, hogy valaki politikai okokból nem akart szerepelni az új Petőfi-filmben – árulta el Rákay Philip a lapunknak adott interjúban.

 

„Voltak olyan színészek, akik illettek volna a filmbe, hívtuk is őket próbafelvételre, de visszaüzentek, hogy csak nem képzeljük” – fogalmazott a március 15-én debütáló Most vagy soha! című film kreatív producere.

 

Volt, akit viszont a készítőknek szakmai okokból eszébe se jutott felkérni.

„Molnár Áront, ismertebb nevén NoÁrt is keresték?” – kérdezte Rákayt Sal Endre kollégánk.

„Mondhatnám, hogy nem találtuk a telefonszámát, de nem ezért nem hívtuk.

Kizárólag tiszta tekintetű, tehetséges fiatal színészekben gondolkodtunk. Így aztán nem volt vele közös metszet…” – válaszolta Rákay.

(Mandi)

 

 
 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ! 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

Kamu Geri hergelni kezdett – Indul az újabb budapesti lakógyűlés, a Fidesz szerint hergelésről van szó

Amit a világ nagyjai mondtak a magyarokról