in , ,

VALAMI VAN! – Soros György készül valamire, most bevásárolta magát a New York Times-ba

Vajon mire készül???

Soros György készül valamire, most bevásárolta magát a New York Times-ba

Az amerikai Securities and Exchange Commission jelentéséből kiderül, hogy a honi ellenzéki újságírók gazdija most 3 millió dollárt fektetett az egyik legnagyobb „független” amerikai napilapba. Ugyanebből a dokumentumokból kiderül, hogy Soros György két másik médiaóriásban, a Tribune Media Companyban és a Time Warner Inc.-ben is vásárolt részesedést.

Dan Gainor, a konzervatív Media Research Center egyik vezetője szerint „naivitás” lenne különválasztani a milliárdos politikai irányultságát a befektetéseitől: „Soros régóta befolyásol vagy közvetlenül finanszíroz sokféle médiumot. Ám a legnagyobb liberális amerikai sajtóorgánumban hárommillió dolláros részesedést vásárolni még így is hatalmas lépés„.

A hírt egyelőre egyetlen amerikai liberális lap sem közölte, pedig legutóbb, amikor Soros versenylovat vásárolt címlapon hozta az üzenőfüzetté előlépő New York Times.

Konzervatív elemzők találgatják Soros lépését, és arra a következtetésre jutottak, hogy a milliárdosnak azért van szüksége minél központosítottabb és nagyobb szerkesztőségekre, mert így könnyebben tud hatni az amerikai döntéshozókra, leginkább az igazságszolgáltatás „megreformálásában” érdekelt.

Trump megválasztása óta Soros Amerika-szerte támogat baloldali kerületi ügyészjelölteket azzal a céllal, hogy az igazságszolgáltatás rendszerét a saját, progresszív képére formálja.

(forrás: Oláh Gellért, 888.hu)

MÁR MEGINT NEM STADION! – 4000 milliárd forintból fejlődik 2022-ig a magyar út- és vasúthálózat

AGYHALÁL – 2,5 millió „agysebészt” csempésztek át határokon 2016-ban